Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A te életedben mi a rossz?

A te életedben mi a rossz?

Figyelt kérdés
Miről gondolod úgy, hogyha az megoldódna, boldog lennél?
2018. aug. 30. 12:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már réges régen, de még az év elején, elkellet volna költöznöm innen ahol élek, lakom, de visszatartott egy betegség ami mind a mai napig nincs lezárva. Nem szeretek itt élni, és se testem se lelkem nem kívánja az itt létet, az itteni emberekkel való kontaktot. Nem tudom hogy s mint, de lehet tojok mindenbe és felmegyek Bp-re még így is.
2018. aug. 30. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha boldog kapcsolatban élnék. Így nem sok értelme van.
2018. aug. 30. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
1, Van egy alapbetegségem - ami inkább állapot -, ami igencsak korlátol sok dologban; 2, Boldog nem biztos, hogy lennék, de hogy könnyebb lenne az életem, majd idővel talán boldoggá is válna, az könnyebben lehetséges.
2018. aug. 30. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Olyan nagyon rossz nincs, viszont szeretném megműtetni az orrom, és felújítani a lakásom. Leginkább pénz kéne, meg jobb fizu.
2018. aug. 30. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden. Semmi nem jó/ a régi már. Elszaladt az idő,és csak a szar érzelmekkel ment el majdnem nagy része. Nekem már csak egy fájdalommentes halál kéne... Semmi jó nem történik velem,másnak még a sült galamb is a szájába repül,és van pofája magyarázni,hogy ő miért mennyit és mit tett...
2018. aug. 30. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Szeretnék egy kevésbé görcsös személyiséget, aki lazán tudja venni az embereket,hétköznapokat. Olyan szeretnék lenni, aki nem stresszel olyan dolgokon, mint pl.: megnéznek az emberek, mit gondolhat rólam egy adott ember, vajon nem fogok-e hülyeséget mondani vagy nem tudok miről beszélgetni.

Felszabadult szeretnék lenni,így több mindenen tudnák változtatni, ami jelenleg probléma.

2018. aug. 31. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó lenne diagnosztizáltatni az autizmust(Aspergert), ha nem azt, a személyiségzavart, amim van. Jó lenne tudni, anyámtól mit örököltem (konlrét elmebeteg). A stressztől, fáradtságtól, sikertelenségtől vagyok idegbeteg vagy örököltem anyámtól és ne adj Isten kezelni kell? - ezek még talán megoldhatóak, bár nekem nincs kivel kitöltetnem pl egy szülői tesztet....

Bár enyhülne az állandó, minden perces beilleszkedési küzdelem. Ebből adódóan bár lenne önbizalmam. Ha lenne önbizalmam, lehet nem 5 hónapja keresnék munkát a végzettségeimmel, hanem már lenne...

Bár ne 2 tagból állna a család, 2-en lennénk karácsonykor, hanem többen.

Bár a közeli rokonom nem lenne egy nagyranőtt kamasz, aki felelőtlenül bánik a pénzzel, iszik és kb letol, hogy miért a 100 ezres telót vettem meg, miért nem a 200ezreset.

Bár normális végzettséget szereztem volna anno, amikor nappalin, munka nélkül tanulhattam.

Bár ne adatokat kellene másolgatnom 9 órában.

A legnagyobb bajok ezek.

Párkapcsolatom az 1. pont miatt nincs.

Testi bajom egy rakat van, reflux, koleszterin...., de lekopogom, nem durvák egyelőre.

2018. szept. 3. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!