Ki ez a Pumped Gabo és miről lett ismert?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 23:45
1/9 anonim válasza:
Egy óriási nagy tapló, s ez az összes tudnivaló róla.
2/9 anonim válasza:
Seggbeqrták vagy ő qrt seggbe, nem tudom... van videó róla, ha nagyon érdekel keresd fel :DDDD
3/9 anonim válasza:
Úgy lett híres, hogy nagyon esztétikus tánc koreográfiájával megörvendeztette a 2015-ös Balaton Sound amúgy se túl nagy igényű látogatóit.
Persze süt róla a magas intelligencia és nélküle a világ nem lenne ilyen gyönyörű, mint most, szóval szereplnie kellett tvben is meg mindenfelé, ahol a közönségnek csak egy számít, hogy a szereplők még náluk is jóval ostobábbnak tűnjenek.
4/9 anonim válasza:
Egy ingyenélő seggarc, akit a média egy időben eladhatónak hitt és azóta nem tudják levakarni magukról.
5/9 anonim válasza:
Ismert lett? Csak mert sem a Science-ben, sem az Astrophysical Journey-ban nem láttam a nevét.
6/9 anonim válasza:
Egy 30 IQ-s unintelligens kis kancsó aki beszopta magát a médiába. Egy rossz homokos köcsög csak.
7/9 anonim válasza:
Radics Peti készített róla egy tökéletes kielemző videót. ;-]
9/9 anonim válasza:
Szerintem egy vicces csávó! Nagyon adtam a Pumedék sorozatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!