Kései Sirató kérdése:
Mit gondoltok Malek Andrea megjelenéséről? Szépnek tartjátok mondjuk az arcát, az orrát? Szerintetek jól néz ki?
Figyelt kérdés
Írjátok le azt is, ha nem, és hogy miért nem!2018. júl. 12. 12:48
1/8 anonim válasza:
Jól néz ki, korához képest mindenképpen. És értelmesnek is tartom.
2/8 anonim válasza:
Sosem tetszett, tipikus zsidó feje van (az is egyébként) és nekem nem jönnek be ezek a típusú nők.
3/8 anonim válasza:
Ahogy idősödik, annál jobban bejön:). Legjobban a lába tetszik, amit szívesen megmasszíroznék neki 1×:
Ezen a képen a szem+haj kombináció vadító:).
5/8 anonim válasza:
Szerintem szép nő. Az orra nem kifejezetten tetszik, de úgy az egész arca tetszik. Mondjuk a hosszú haj jobban állt neki.
6/8 anonim válasza:
Igen, 50 evesen, szerintem nagyon jól néz ki.
7/8 anonim válasza:
Fiatalon a Szomszédokban még aranyos volt és vonzó, ma már tényleg csak egy csúnyácska öreg zsidó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!