Mi a baj mostanában Szirmai Gergővel?
Utolsóhoz:
Volt egy pár videója ami kiverte a biztosítékot, vagy amitől a szememben sokat összement, de ettől függetlenül szükség van rá, mivel nem egy igénytelen szar amit gyárt (a legtöbb youtuberrel ellentétben...).
Mivel megkaptad a választ így már csak az utolsó válaszolónak szeretnék igazat adni. Szirmait én úgy ismertem meg, hogy a Mindenki című kritikájára rábukkantam véletlenül - és ahogy megnéztem, rögtön megszerettem.
Tetszik benne, hogy olyan dolgokra mutat rá, amik felett én elsiklottam, értelmes kritikát ad, némi humorral; nem a két véglet egyike ahol valaki vagy elmotyogja a véleményét én pedig majd elalszom vagy vicces próbál lenni a videóját ezzel egy összefüggéstelen poénokból álló agyzsibbasztó ökörséggé téve.
Amit a legjobban imádok benne, hogy az idő sem rontotta őt meg. Sajnos van példa olyanra, aki igényes videók készítével felkapaszkodott, majd egyszerre csak gondolt egyet, felkapta a görkorilyát és legurult a lejtőn... :/ Örülök, hogy Szirmaival nem ez történt/történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!