Mekkora ritkaság, hogy egy nő 180+cm, természetes szépség, cuki, okos és 20 évesen még szűz? Ritka?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 18:54
2/23 anonim válasza:
Te egy ilyen nő lennél? Az érdekes hogy még így is szűz vagy.
3/23 anonim válasza:
Valószínűleg kis gátlásosság van benne a testmagassága miatt, hasonlóképpen a nála alacsonyabb férfiak/fiúk sem mernek hozzá közeledni.
4/23 A kérdező kommentje:
akkor megbecsülöm :)
2018. aug. 24. 19:05
5/23 anonim válasza:
Uhh, a 174 centimet is soknak tartom... Már bocsánat az off-ért...
De ha ebből indulok ki (mondjuk én nem vagyok szűz), akkor nem csodálkozom, ha egy olyan magas csaj nem talál magának hapsit. Minden pasi olyan kis töpszli... :D A magas férfiakra bukom, szóval nézzétek el nekem ezt a sopánkodást. :)
De azért maga a kérdés elég értelmetlen. Kifejthetted volna, kérdező. :)
6/23 anonim válasza:
180+ nőként Magyarországon? :D itt nem fogadnak el olyat, ami az átlagtól eltér. Szóval simán lehet szűz, ha nem kell senkinek, ő meg nem az a típus, aki nyomul ezerrel a férfiakra.
7/23 A kérdező kommentje:
nincs hari :l
2018. aug. 24. 19:23
8/23 anonim válasza:
Nekem meg bejönnek a magas nők. Nem vagyok magas se.
9/23 anonim válasza:
Nem, nem ritka! Minden bokorban ilyen nő van!
Anyám borogass... “akkor megbecsülöm”? Mert amúgy nem? Ha a gyk közösség lehurrogja hogy fúj te is így érzed? :D
10/23 A kérdező kommentje:
rossz vicc volt, idegesítő, kár is volt
2018. aug. 24. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!