A Miranda névhez mit szóltok? Lehet ezt anyakönyvezni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a női névről? Tetszik avagy kevésbé?2018. júl. 10. 17:28
2/12 anonim válasza:
Igen,anyakönyveztethető.Nekem nem igazán tetszik,tényleg Mirindás,meg a MIranda nem is hanzik olyan jól.
3/12 anonim válasza:
Belegondoltál, mennyit fogják szívni a vérét?
Miranda? Hát a pofád!
Tényleg kitennéd ennek szegény kiscsajt?
4/12 anonim válasza:
Én Szilvia vagyok és szilvának csúfolták. Akármilyen névre lehet csúf jelzőt aggatni utolsó. :)
5/12 anonim válasza:
Felénk rendkívül népszerű. A cigányok körében. De én kizárólag Szex és New Yorkra asszociáciok róla.
6/12 anonim válasza:
Határozottan jobb, mint a Sztefani.
7/12 anonim válasza:
4-es, egy osztálytársamat is Szilviának hívták, de neki a beceneve volt a Szilva, és imádta, szeretetből nevezték így a barátnői. A Miranda anyakönyvezhető utónév. Én nem adnám, de nem olyan rossz. Vannak sokkal rosszabb anyakönyvezhető utónevek is.
8/12 anonim válasza:
4. Fúha, egy gyümölcs tényleg rohadt sértő lehet. Ehhez képest az semmi, ha valaki naponta megkapja, hogy c****os neve van.
9/12 anonim válasza:
Egyes szülők ennyire gyűlöklik a gyereküket, vagy mért nem lehet neki egy szép átlagos normális nevet adni?
10/12 anonim válasza:
Feltűnősködés miatt adnak ilyen "egyedi" meg "különleges" neveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!