Az szégyen hogy 19 évesen tetszik egy majdnem 20 éves nagyon régi zene?
Erről van szó nagyobb tetszik:
Viszont amikor megláttam a dátumot hogy mikori akkor majdnem elájultam. Majdnem 20 éves, ennyit azért nem mondtam volna. Őskori zene lehet de hogy lehet jó?
gyerekek, ez paródiakérdés, ha másból nem, abból leeshetne, hogy "miért nem fekete-fehér". következő, amin csodálkozik, az lesz, hogy miért nincs a klipben az embereken rizsporos paróka :D
de ha mégsem paródia: egyrészt ez akkor jelent meg, amikor én voltam 19, szóval kicsit most fáj, hogy őskorinak nevezed xD de amúgy ennyi idősen én 60-as, 70-es évek zenéjét hallgattam, eleve a retró tetszett, semmi gáz nincs ebben.
Nekem a Modern Talking-Cheri, Cheri Lady a kedvenc zeném, leírhatatlan érzés amikor meghallom. Sok régi magyar zenét is szeretek, olyanokat amin mások röhögnek pl.a szerelem doktor. Sokszor furán néznek rám, de én nem érzem cikinek, ez a stilus jön be nincs mit tenni. :)
22/L
Nem szégyen.
Én szoktam 50 évvel ezelőtti zenéket is hallgatni.
Miért lenne szégyen?
Én szinte csak 50-90-es évek közti zenéket hallgatok.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!