Az szégyen hogy 19 évesen tetszik egy majdnem 20 éves nagyon régi zene?
Erről van szó nagyobb tetszik:
Viszont amikor megláttam a dátumot hogy mikori akkor majdnem elájultam. Majdnem 20 éves, ennyit azért nem mondtam volna. Őskori zene lehet de hogy lehet jó?
De ez most normális?
Nekem valahogy réginek se tűnik. Miért nem fekete fehér?
*csak mosolygok ezen a kérdésen:)
amúgy olyan kis gyermekded:)
Nem ciki, teljesen jó, mindenkinek az ízlése egyedi, de közben vannak átfedések. Ami zene tetszik az egy belső érzés, hogy neked tetszik-e, azt nem tudod befolyásolni, tehát nem te találod ki, hogy "eez a közkedvelt szám teetszeni foog..." :D "Ez nagyon ciki, ha tetszik, mert ez nem népszerűű... Akkor ezt nem hallgatoom, mert a többiek azt mondják, neeem jó..." :D Hallgasd amit szeretsz; ozt kész, akár ajánlhatod másnak is, hogy osztozzon veled az élményben, hátha tetszik másnak is:)
Nekem is az jutott eszembe, hogy sokaknak a klasszikus zenék is bejönnek :D Némelyik nekem is, voltak remek darabok anno. Töméntelen zenét kedvelek a múlt század elejéről vagy még régebbről... Miért lenne ez baj?
S pl. sok Queen számot is kedvelek, a Turrican 2 zenéit is (amik még gépiek is :D ha már itt tartunk, rengeteg C=64-es zene is szuper, a SID remek kreálmány, van a házban egypár :D)...
Mit gondolsz, kérdező, van egy remek zene, amit szeretsz, aztán hirtelen 10-20-50 év múlva rossz lesz? Az nem is lehetett olyan remek eleve számodra, csak egy futó lelkesedés. Ami zenéket igazán szerettem anno, azok bejönnek évtizedek után is.
Én 17 évesen nem érzem cikinek, hogy van olyan 30 éves szám, amit szeretek.
Miért lenne fekete-fehér? :D 20 és nem 80 éves zenéről van szó.
Egyáltalán nem "szégyen"
De amúgy is, ki előtt lenne az?
Ha a barátaid szerint ciki az ízlésed, akkor ők nem igazi barátok. A család nem hiszem, hogy emiatt kritizálna, vadidegenek meg nem turkálnak a telefonodban, szóval mindegy is.
Én pl imádom Cserháti Zsuzsát vagy Charlie-t, mert a dalaik szépek, szívhezszólóak, nem tucatok és nem csak a szexről szólnak, meg a magamutogatásról.
Szerintem hallgathatnál több "régi" zenét is,mert akkor tényleg sokkal másabb világ volt, és pl. Kovacs Kati a Nem leszek a játékszered c. dallal sokkal jobban közvetítette az érzéseit, mint bármelyik Ariana Grande dal tenné. Meg tudtuk érteni akkor is a dolgokat, és nem kellett félpucéran vonaglani egy világ előtt azt hajtogatva, hogy Isten egy nő...
Szóval hallgass csak régi zenèt. A Metalliva is meg az AC/DC is van már vagy 20 éves, mégse ciki.
Az a szégyen inkább, hogy fölmerül benned ez a kérdés. Kit érdekel mások véleménye? Ez a 21. Század. Nyílt meleg párok vannak, biszexuálisok, pánszexuálisok, mindenféle szexuálisok, és ez szerintem így pont jól is van. Akkor a te zenei ízlésed miért lenne ciki?😂
Éljen a liberalizmus✌
Bocsi a hosszú válaszért😂
Metallica*
Előző vagyok, bocsi a rajongóktól, hogy elírtam☺😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!