Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Őszintén! A karriered vagy a...

Őszintén! A karriered vagy a kapcsolatod lenullázása vágna jobban haza? Igen, arra vagyok kíváncsi, hogy melyik drágább neked.

Figyelt kérdés
Nekem csak a karrierem tudott tönkremenni mert nem volt kapcsolatom..ennek ellenére úgy jóslom, hogy ez semmi lehet egy összenőtt pár szétugrásához képest..az olyan lehet mint mikor vkinek újra kell tanulni járni
2018. aug. 21. 20:22
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
100%
#9 Emberfüggő, bár én tényleg nem kötődöm a társadalom által elvárt módon. Saját magamhoz képest nagyon kötődöm a páromhoz, de egy ember elvesztése az életemben mindig kevésbé viselt meg, mint amikor a munkámmal kapcsolatban ért valami csalódás. Pláne hogy a munka elvesztése magában foglalná a lakhatás elvesztését is.
2018. aug. 21. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Karrierem nincs, de emiatt félember is vagyok. Egyszerűen fontos nekem ez a téma valamiért, tudom, hogy nem leszek boldog, ha nem találom meg a valódi hivatásomat (vagy hivatásaimat). Szóval ez éppen eléggé hazavág.

Párkapcsolatom már lenullázódott, voltam összetörve, megalázva, nagyon szarul, de a legmélyebb pillanatokban is ott volt, hogy fel tudok állni és leszek jobban is. Bár sose volt még olyan komoly kapcsolatom, mint a mostani, szóval nem tudom, hogyan reagálnék ha valamiért vége lenne. Csak sejtem, hogy ebből is fel tudnék állni, ha a korábbiaknál nehezebben is.

A különbség szerintem ott van, hogy valahogy az van bennem, hogy az ember párkapcsolat nélkül is lehet teljesértékű ember és élhet teljesértékű életet, így nem rémít a gondolat annyira, ha esetleg párkapcsolat nélkül öregszem meg. A karrier, vagyis inkább a hivatás viszont valamiért elvalaszthatatlan az önbecsülésemtől. De ez csak magamra vonatkozik, senkit nem nézek kevesebbe, ha nem csinál (nagy) karriert. Magamtól viszont szigorúan elvárom, hogy kiaknázzam a tehetségemet. Pont ezért nem is sikerült eddig, mert megbénítottak ezek a nagy elvárások.

2018. aug. 21. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vesztettem el szerelmet (megcsalt) és nagyon jó, szeretett munkahelyet (megszűnt). Őszintén, a munkahelyem elvesztése jobban fájt.
2018. aug. 21. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva hosszútávon egyik sem. Rövid ideig lennék padlón, meggyászolnám, utána viszont felállnék, leporolnám magam és építeném újra az életem. Sokkal súlyosabb traumákból is felálltam már, ezek a dolgok nem tudnának tönkretenni.
2018. aug. 22. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:

A kapcsolatom.

A karrier olyan dolog, hogy programozóként bármikor találok melót, akár freelancer oldalon, ám olyan nőt, mint akivel most élek együtt... nehezen :)

2018. aug. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!