Drónos Vili miért jön haza? Hiszen Ő hivatalosan is Amerikai állampolgár! Vállalkozása, és cégei is van. Miért jön haza a jóból?
Nem állampolgár kérdeztem tőle lájvban.
Zöldkártyája van.Én azért megvárnám
sok féle motivációja lehet valakinek elköltözni, hazaköltözni. egyik országnak sem csak előnyei és csak hátrányai vannak. az élet általában összetett és egy csomó jó és csomó rossz dolog is keveredik, a döntéseknél meg mérlegelni kell ezeket.
nekem is van több ismereősöm, aki hazaköltözött. ki ilyen, ki olyan okokból. van, akinek nem jöttek be a karrier tervei, van aki itthon kapott jobb ajánlatot, van akinek családi betegség volt az oka, volt aki nem tudott beilleszkedni külföldön és hiányolta az otthonát, barátait és a közeget, ahol felnőtt. ahány ember, annyi féle motiváció. van olyan barátom, aki kiköltözött, mert a párja kint akar élni, meg a megélhetés jobb külfödöl, viszont ő utálja az országot, mert nem jönnek be neki a helyiek, stílus, hangulat, közeg. inkább itthon élne, de a párjához ragaszkodik és az anyagiak is kint tartják.
ha nagyon érdekel, hogy mik az ő konkrét motivációi, akkor tényleg őt kéne megkérdezned. ha lájvban nem tudod, akkor írj neki kommentben, emailben, akárhogyan. aztán majd kiderül, hogy válaszol egy videóban, vagy nem...
En regen kovettem a videoit.
Azt meselte hogy turistakent jott ki es hazassagon keresztul kapott zoldkartyat. Nem sokra ra elvaltak es mikor a zoldkartya lejart akkor az ugyved azt tanacsolta neki hogy menjen haza es kesobb jojjon vissza es igy talan 1- 1,5 ev utan visszakoltozott. Nos ebbol azt kovetkezik hogy nincs zoldkartyaja, hacsak azota nem hazasodott meg ujbol.
A maganeleterol nem nagyon beszelt de tett utalasokat arra hogy o nem legalis. Legutobb azt mondta hogy zoldkartyaja van.
Bennem felmerul a kerdes hogy mikor aktivan videozott akkor miert nem lattuk egyszer sem hazautazni vagy errol beszelni ha van zoldkartyaja, miert csak hozza mentek a szulei?
Csinalt videot nyaralasrol mikor Californiaba repult tehat volt ideje nyaralni es penze is volt ra.
Elvileg honvagy miatt megy haza. De ha zoldkartyas akkor a honvagyat nem tudja kielegitene azzal hogy pl, hazalatogatna evente 2szer? Vallalkozasa van, alkalmazottjai, van penze is es tudtommal ketten vezetk a bizniszt. Egy repulout meglenne 250.000 forintbol ami alig $1000. Veszi a draga elektromos kutyuket ugyhogy lenne evente 2x1000 dollarja hogy meglatogassa a csaladjat. 2-2 hetre. Hallottam olyan magyar vallalkozorol is amerikaban aki evente 3-4 alkalommal is Magyarorszagra utazik.
A legtobb illegalis fel, ezert nem mondjak meg hogy illegalisok, foleg azok utan hogy a Szekely haverjat elkaptak.
Ott volt a Csarni aki aktivan videozott regen youtubeon. Azt mondta egy live-ban hogy turistakent jott ki es tultartozkodott, de a zoldkartyalotton nyertek.
Sok videot lattunk tole de sosem utazott haza, sose tett erre valo utalast hogy meglatogatja a csaladjat.
Neki is van penze mert hazat vett, vallalkozasa van.
Szerintem o is csak fel es valojaban arra var hogy a lanya betoltse a 18-at es zoldkartyat kervenyezzen neki.
Ha jol tudom a lanya 17-18 korul van tehat ha igaz amire gondolok akkor hamarosan legalizalja magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!