Őszintén! A karriered vagy a kapcsolatod lenullázása vágna jobban haza? Igen, arra vagyok kíváncsi, hogy melyik drágább neked.
Karrierem nincs. Munkám van. Nem vagyok benne biztos, hogy most találnék újat. Vagy legalábbis a mostanihoz hasonlót. Eléggé romlottak a lehetőségek a környékünkön az utóbbi pár évben. Pénz nélkül meg nem lehet élni.
Kapcsolat lenullázását már túléltem. Nem is egyszer. Úgyhogy arról van tapasztalatom. Biztos vagyok benne, hogy túlélném és hogy idővel találnék valaki mást.
Mindenki máshogy éli meg, én egészen fiatalon kezdtem el külföldön dolgozni, segédmunkát, majd később szakmával, itthon építkeztem és még a 30 éves sem voltam, akármikor visszatudok menni de most nem kell semmi, ami van körülöttem azt egy fizetésből meg maszekolással vígan fenntartom.
Én sosem voltam másra utalva, a szülők kivételével, kint is volt mindenféle csaj, szórakozóhelyen is, mégis egyedül vagyok most, aki hozzám akar közel kerülni annak azért meg kell ütni egy szintet, ne én tartsam el mondjuk. Engem az elért javak elvesztése vágna a földhöz, elég komolyan, nem is tudom lenne-e erőm újból felhozni magamat.
A karrierem/munkám elvesztése. Ez van.
(Járni már megtanultam egyszer újra, hát ha ehhez kell hasonlítani, akkor szerintem jobban szívnék ha hirtelen elveszteném a munkámat és kvázi hajléktalan lennék, mintha egy ember eltűnne az életemből akitől tulajdonképpen nem függök. A munkahelytől sajnos igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!