Menő srácok és lányok! Bevállalnátok ezt?
Akkor értelmét is veszíti a kérdésed.
Mert az emberek 98°% nem tartaná be se házi buli tilalmat, templomba se járna.
Viszont ha úgy képzeled, hogy rajtam kívül tényleg MINDENKI ilyen, akkor sem. Nem akarok élettelen robotok között élni.
De érdekel a véleményed, hogy egy otthoni buli miért rossz? Miért lenne jobb, ha az emberek az őskori szintükön kommunikálnának?
17/L
"Viszont ha úgy képzeled, hogy rajtam kívül tényleg MINDENKI ilyen, akkor sem. Nem akarok élettelen robotok között élni."
Még akkor sem, ha megszűnne a terror, a gonoszkodás, a lopás, z erőszak, és háborúk, a nyerészkedés, és a mindenfajta bűn? Inkább élsz bűnben, csak ne unatkozz? Ha így van, akkor ne szidd a tolvajt, ha kirabol téged, ne szidd a gyorshajtókat, ha gondatlanságból neked mennek, ne szidd a párod, ha megcsal téged. Te akarod, hogy ilyen legyen a világ. Nem is lehetne más, mert az már unalmas lenne számodra.
Hogy jön ide Isten? Ebbe felesleges belemenni.
De nem válaszoltál a kérdéseimre. Emlékeztetésképp, hogy miért baj a mulatás és a sokszínű beszéd.
17/L
A világ nem fekete-fehér.Ha Isten úgy gondolkodna mint te akkor mindenki meghalna aki alkoholt fogyaszt vagy káromkodik.
Én értem hogy mit akarsz mondani és a háborús résszel egyet is értek viszont azért kell a sokszínűség is.Ha mindenki ugyanúgy viselkedne,bediliznék(utolsóként).
Szóval szerinted csak tőmondatok és káromkodások vannak? Mert a kérdésed alapján ezt hiszed, én ez alapján meg csak azt tudom feltételezni, hogy nem jártál magyar órákra.
Amíg nem árt másnak, addig nem mindegy ki mit csinál a testével?
Az a baj, hogy számodra két véglet van, ami ártalmas gondolkodás.
Én se írom, hogy töröljük el a vallásokat, mert károsak, mert ettől nem lenne (feltétlen) jobb a világ.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!