Hogyan viselkednek a 16/17 éves srácok?
Nagy szükségem lenne egy pár jó tanácsra a 16/17 esetleg 18 éves fiúk viselkedésével kapcsolatban. 16 éves lány vagyok, de utálok lány lenni! Szeretnék fiú ként viselkedni ezért jól jönne egy két tipp, hogyan is tudnék "srác" lenni.
Hogy beszélnek?
Hogy gondolkoznak?
Miről beszélgetnek?
Mire figyeljek?
Előre is köszönöm
Én pl szeretek fiúkkal szexelni, tedd te is ezt.
Ui: fiú vagyok, és segítek neked
ezt nehéz álltalanosítani pl figyeld:
a gyúrás és a szex a fő témánk, de inkább a gyúrás, edzés tervek, gyakorlatok, tápkiegek, szteroidok
szerinted hány pasinál ezek a fő témák??
nézzél már meg egy 50 kilós páva gyereket, akkora a derekuk mint az én combom, az ilyet ezzel lekötnéd??
esetleg engem a zsellékkel, taftokkal, divattal, hajbeállítással, meg hogy hol lehet jó csőnacit kapni
Nem lehet általánosságban semmit kijelenteni. Nagyon nagy különbségek vannak az emberek között. Valaki a kondiról, edzésről tudna egész nap beszélni, valakit a foci érdekel, valakit a zenélés, filmek, sorozatok, könyvek érdekelnek, stb.
Én azt tanácsolom, hogy elsősorban próbáld magad kifejezni, ne másokhoz alkalmazkodj, és ne hagyd hogy mások elnyomják a személyiségedet.
A saját érdeklődési körödben keress magad mellé barátokat.
kondi, csajok, motorok, kocsik, informatika, játékok, szerszámok, barkácsolás, épitkezés, piák, elektronika, politika, oktatás, egészségügy, boltok, közlekedés
ezek azok amikről én beszélek és beszélgettem 17 évesen is a haverokkal
azért nem 2 témakör
#8:
Én a 6-os kommentemben szerintem mindent leírtam.
Nem mindenki csak a kondiról tud beszélni, aki ki van gyúrva, az valószínűleg szeret a kondiról beszélni. Ha ez nem a te világod, keress más társaságot. Velem pl. mindenről tudnál beszélgetni, csak a kondiról nem, és biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!