Hogyan kezdenétek a nulláról újra, ha tönkre ment volna az életetek?
Volt rá példa... dolgoztam, elvoltam, sokat írtam, cseteltem, aztán ráakadtam a páromra.
2 évvel ezelőtt fordult az egész életem, távkapcsolat, aztán 1,5 éve összeköltöztünk :)
Pont így jártam... Vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amiben már egy jó ideje nem voltam boldog, utáltam a munkám, anyagilag nagyon szenvedtem, mert minimálbér közeli összeget kerestem...
Szóval jelentkeztem au-pairnek, kimentem Angliába egy bōröndnyi ruhával és 35.000 ft-tal. Tapasztalat, nyelvtanulás, sokféle melót kipróbáltam, ismerkedtem, aztán rám lelt a szerelem, távkapcsolat 9 hónapig, majd eljegyzés, összeköltöztünk, házasság, és most vagyok 6 hetes terhes. :) A munkám igazi kihívás, a fizu egész jó, a férjem és a családja szeret és elfogad, közel a tengerpart, vettünk autót, megyünk nyaralni Görögországba, néha étterem, mozi
.. nem vagyunk gazdagok, de kijövünk, és nagyon szeretjük egymást. :) Érdemes a nulláról kezdeni, úgy értékeli az ember igazán az elért dolgokat! Sok sikert!
folyamatban..
homlokegyenest másba kezdtem, olyanba ami eddig szóba sem jöhetett..
és úgy fest bejön..
Off.Írjatok még ilyeneket, ki, hogy csinálta, és hogy bevált neki, légyszi :)
Én pont most akarok valami túl újnak nekiállni, egyelőre saját magam bizonytalanítom folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!