Tényleg ilyen undorító féreg a mai társadalom?
Volt sokkal rosszabb is ennél.
Te csak a g...cizőket hallod, így ezek tűnnek fel neked. Nem tűnnek fel azok, akik csendben élik a kis életüket, sőt, másoknak is segítenek. Nem tűnnek fel azok, akik beviszik a használt ruháikat szeretetszolgálatoknak, akik beállnak ingyenkonyhára dolgozni szabadidejükben úgy, hogy nem kapnak fizetést, akik rendszeresen járnak vért adni, stb stb... Inkább próbáld meg te is jobbá tenni egy kicsit világot ahelyett, hogy a neten panaszkodnál miatta.
Undorító féregnek azért nem nevezném, ez nem több mint ítélkezés. Buták és kettősségek határozzák meg az életüket, könnyen vesznek fel mintákat a médiaiparból, elég ha azt sugallják minimálisan, hogy valami "menő".
Nem ők a te társaságod, máshol van a helyed.
Leginkább most alapozhatod meg az életedet. Tanulj, találd meg azt a dolgot amit szívesen csinálsz! És érdemes elkerülni a másik végletet is, a sznob értelmiségi családba beleszületett okos butákat.
Én ebben a helyzetben elkezdenék valami harcművészetet, akkor nem félnék tőlük olyan szinten és talán még olyan emberekkel is hozna össze a sors, akik látnak valami értelmet az életben, esetleg van egy elfogadható értékrendjük.
Én is azokra a negyvenes évekre céloztam.
Nem mindenki olyan hülye hogy ne tudja mi volt az Második Világháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!