Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi rasszista...

Miért van ennyi rasszista ember? Ti azok vagytok és ha igen miért?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na hát kedves 9-es mik vannak :O

És mikor fordítva történnek a dolgok? Tudod én kissé kreol bőrű vagyok és sötét a hajam, nyáron könnyen és gyorsan lebarnulok. De mikor ülök a buszon és a hátam mögött a "mély értelmiségi" tahó kopasz a fülembe böfögi hogy "büdös cigány" akkor ez mi?? Őszintén mondom, hogy nem vagyok roma származású, de ha az lennék bátran felvállalnám! Mégis megtörténnek ezek a dolgok velem miközben két középfokú nyelvvizsgám van diplomám is és rendesen dolgozok évek óta stb:.

Pontosan amit itt látni ez a "nagy magyar mentalitás" én csak így hívom. Szánalmas és röhejes, pont ez miatt vagyunk évtizedekre lemaradva nyugattól és leszünk is mindig!

Személy szerint kiábrándultam a magyarokból. Általánosítanak, provokálnak és még büszkék is rá. :D

És igen ironikus mivel én is magyar vagyok tehát én is általánosítok... konkrétan már csak külföldiek társaságát keresem itthon is, németek, franciák, brazilok, svájciak akik itt élnek egyetemisták és / vagy dolgoznak. Jól megértjük egymást angolul vagy németül kommunikálunk. Valójában sokkal kultúráltabbak, ismert számukra a "tapintat" ami a magyarokból már szinte teljesen kiveszett.

Megérdemlik a magyarok a cigányokat és fordítva is. :D

Mellesleg annyit keveredtek már egymással, hogy szinte már lehetetlen megállapítani kiben van cigány vér és kiben nincs!

Szapuljátok csak egymást, vagy inkább önmagatokat barmok :D én addig megismerem a világ különböző kultúráit, szokásait és viselkedését :)

Nem véletlen ám, hogy külföldön is kerüli a magyar a magyart :DD

Mellesleg

2018. aug. 22. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, igen, fehér ember is lehet ilyen. Azok semmivel sem különbek a cigányoknál. Fehér cigányoknak hívom őket :D
2018. aug. 23. 07:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen vannak kivételek, de olyan kevés, hogy szinte nem számít. Egy az egyben ki kéne írtani azt a fajt, mert hiába van egy normális köztük, az majd szaporodik és megint selejtet szül..
2018. aug. 23. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!