Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, fürdőkben (pl Miskolc-Tap...

Nők, fürdőkben (pl Miskolc-Tapolcán) illik meztelen zuhanyozni? Legtöbben hogy szoktak?

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, nyilvan aki így gondolja, mint én, hogy ott szemermesnek kéne lenni, az máshol sem magamutogatós. Speciel én, aki a fürdőruhában zuhanyzós választ írtam, én nem, hogy nem mutogatom magam, hanem extrém mértékben szégyenlős vagyok. Még bikiniben is veszélyezve erzem magam. Különösebben kövér nem vagyok pedig. (63 kg 174 cm)
2018. aug. 19. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Én meg egyáltalán nem vagyok a mindent kivillantós öltözködés híve. A munkámból adódóan ha az lennék sem tehetném meg, hogy kirívóan öltözködjek, mindent megmutassak.

Ennek ellenére simán lezuhanyzok meztelenül egy női zuhanyzóban, szóval elég sztereotip megállapítás volt ez. :)

2018. aug. 21. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!