Miért küld ágyban fekve a meztelen (rövidnadrág, ami nem takar semmit szinte) combjairól egy lány egy férfinak képet?
Nem ismerem a lányt, a barátomnak (is) dolgozik... Viszont tudja, hogy én vagyok, hiszen együtt lakunk. Állítólag barátok. Én a barátaimnak nem küldözgetek a combjaimról fotókat, hogy megmutassam, hogy pihenek. Minek kell ez?
Elvileg kislánynak tartja (17-18 éves), de ez sokszor nem jelent semmit. Főleg ha a lány akar valamit. Okkal csinálja?
Nekem is van egy lány haverom, aki anno küldözgetett fürdés közben a lábáról és a combjáról képet.
Szerintem csak egy kis kalandra vagy rosszaságra vágynak, vagy talán izgalomra. Esetleg azt akarják, hogy kívánd meg egy kicsit őt, mert az olyan jó muli.
Ne tőlem kérdezd, az én férjem is mindig betalálják az ilyen agyhalott pcsák :D Viszont neki is kell leállítani őket, egyértelműen a tudtukra hozni, hogy nem vevő ilyen képekre. Most fogom fel, a barátod a felettese és ilyen stílust megenged magának? Na az igen! Ott azért meggondolnám, hogy nem túlórázni akar-e esetleg.
Egyébként volt egy csaj a környezetemben, aki minden férfi ismerősének direkt kétértelmű jeleket küldött, persze nem akart semmit tőlük, csak jól esett az egójának, hogy futnak utána. Az ilyenek általában nem érnek semmit, valamivel fel kell hívni magukra a figyelmet :)
Magától mesél róla, bár a képet véletlenül láttam.
De ez az... Állandóan szóba kerül és...ennek oka van. Nem vagyok hülye!
És egy történetet mesélt, amiből az derült ki, hogy kislánynak tartja. De "jó kislánynak" hívják azt is, aki lenyeli a végén. (Bocsi, de... Értitek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!