Miért küld ágyban fekve a meztelen (rövidnadrág, ami nem takar semmit szinte) combjairól egy lány egy férfinak képet?
Nem ismerem a lányt, a barátomnak (is) dolgozik... Viszont tudja, hogy én vagyok, hiszen együtt lakunk. Állítólag barátok. Én a barátaimnak nem küldözgetek a combjaimról fotókat, hogy megmutassam, hogy pihenek. Minek kell ez?
Elvileg kislánynak tartja (17-18 éves), de ez sokszor nem jelent semmit. Főleg ha a lány akar valamit. Okkal csinálja?
Aha, akkor máris léptél egy nagyot előre, tudtál nyitni, és ez jó. Nem az a lényeg, hogy mi történt ezután, hanem hogy te előre haladtál. Egyébként akkor pláne dobd ki ezt a herét, ne hagyd, hogy rontson egy sérülékeny helyzeten. Szép higgadtan mondd el neki, hogy vagy egy komoly nőt választ komoly kapcsolatra, vagy cicázik egy libával, (aki valószínűleg nem kizárólag őt tünteti ki a meztelen comjainak a fotójával) de egyszerre a kettőt nem csinálhatja, szóval vagy kirakja a lányt, vagy te hagyod el.
És tudj róla, hogy máris túl sokat tűrtél, egy magabiztos nő egy ilyen helyzet, egy ilyen szuka, egy ilyen vissza nem utasított felajánlkozás után durva jelenetet rendezett volna. Ezt csakis ilyen félénkség miatt társfüggő nőkkel lehet “megetetni” hogy ez egy barátság, egy normális, hétköznapi helyzet. Ne legyél áldozat, kaphatsz te ennél jobb férfit, aki képes értékelni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!