Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a frásznak születik meg az...

Mi a frásznak születik meg az az ember, aki soha nem lehet boldog?

Figyelt kérdés

Mindig boldogtalan és szomoru vagyok!Utálom az embereket.

Utálok élni.

2018. aug. 15. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne. Sokszor nem értem mi a francnak vagyok. Nem vagyok boldog, nem vagyok egészséges, és sohasem kaphatok meg olyan dolgokat amik a legtöbb embernek teljesen természetesek. De lehet úgy van ez hogy olyanok is kellenek akiknek egy nagy szopás az egész életük (míg másoknak csupa Hawaii), hogy meglegyen a kellő sokszínűség. Most ezt dobta a gép. Hátha majd következő életükben jobb lesz.
2018. aug. 15. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Ha tető vana fejed felett, van elérhető orvosi ellátás, van fűtés, naponta többször tudsz enni, az utcán nem lőnek és ha kinyitod a csapot, meleg víz is folyik, valamint van ruhád, akkor gazdagabb vagy, mint a bolygó népességének 90%-a.

Elég sok mindenki szerint csupa olyasmid van, ami mások számára nem elérhető.

2018. aug. 15. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:

12: Ezt én is szeretem. Nem mindig azt kell nézni, ami nincs. Azt is kéne értékelni, ami van.

Sokszor már jó dolgunkban nem tudjuk, hogy mit kezdjünk magunkkal.

2018. aug. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!