Mi a frásznak születik meg az az ember, aki soha nem lehet boldog?
Mindig boldogtalan és szomoru vagyok!Utálom az embereket.
Utálok élni.
Ja, hát eznem a szüleid hibája.
Én is utálhatnám az embereket, mégsem teszem, helyette ÉRTELMES dolgokkal foglalkozom. :)
Nyilván nem szó szerint értettem ,hanem hogy,miért él az ilyen ember?(korrekció)
Nem látom a kiutat a depresszióból!
Utálok kimenni az utcára, emberek közé menni:( Egy kicsi önbizalmam sincs. Úgy érzem, hogy egy senki vagyok.
Nem lehetek boldog,ha minden nap azon gondolkodok,hogy hogyan lehetnék öngyilkos.
Néha elmullik 1 napra,kettöre,de erösebben tér vissza.
Nem tudom elfogadni az életemet és még az is tetözi ezt,hogy az ég világon senki sem szeret.
Sirva sajog a szivem annyira fáj.
Tudom,hogy nem tudtok segiteni,de én már annak is örülök,hogy leirhattam.Nekem nincs kivel megbeszélnem!
Ki mondta azt neked, hogy az életben boldog leszel és azért születsz? Ki ígért neked ilyet?
Egyébként hiszti. No para, mindjárt mehetsz vissza az isibe.
Én is ilyen voltam 8 éven át. Most boldog vagyok, mert megtaláltam azt, amire vágytam. Ismerkedj, találd meg a te társaságodat, akikkel jól érzed magad, közös érdeklődésetek van. Mozogj minden nap, bicikli, futás, edzés. Hallgass sok zenét, de ne csak búval b*szottakat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!