Amikor pszichológusnál vagyok, miért nem jutnak eszembe a dolgok, amikről amúgy beszélni akartam? Érdemes listát írni?
Állandóan kattog az agyam, hogy miről lenne jó beszélni, de amikor ott vagyok, és kérdezget, nem jutnak eszembe ezek a legfontosabb dolgok, mintha leblokkolna az agyam.
Aztán utólag is azon agyalok, hogy ezt meg azt kellett volna elmondani, de akkor nem ugrott be...
Érdemes 2 ülés közötti időben listát írnom ezekről a dolgokról? Mert amúgy nagyon sokat agyalok... És mikor eszembe jut valami, felírnám a listára, és amikor ott vagyok, legalább van emlékeztetőm.
Vagy ez így gáz?
Ez a lista téma csak részben jó, mert van pl.: 12 tétel, és mivel csak 1-1 tétellel foglalkoztok, amentén kezdtek el dolgozni akkor és a következő taliig való időszakban, így a többi tétel lehet, hogy lemarad, kimarad. Másrészt a pszichológusnak is van egyfajta tematikája, ami mentén haladni szeretne.
Mindig a lényegi dolgokra törekedj, ami nagyon fontos, lényeges.
Ismerős, hogy leblokkol az ember ilyen alkalmakkor. A lényeg, hogy szelektálj, mi a fontos-nem fontos, és egyszerre ne akarj mindent megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!