Barátnőmnek lett egy új fiúja és nem nagyon tudok ezzel az érzéssel mit kezdeni?
Eleinte még nem nagyon zavart de egyre inkább a halálát kívánom neki (nem a bnőmnek)
Ha nem lennének következményei megölném, de így is akkora gyűlölet van bennem a barátja iránt, hogy legszívesebben így is megtenném. Utálom az egész kapcsolatukat úgy ahogy van, utálom ezt az egészet. Már az sem érdekelne ha ez a b nőmnek (csak barát) rossz lenne csak haljon meg végre a barátja. Ölni nem akarok, szeretnék végre beletörődni ebbe az egészbe de nem megy. Hogyan lehetne ezt a végtelen gyűlöletet végre megszüntetni? Normális válaszokat kérek.
Mi a fenéért gyűlölöd? Ez nem derült ki.
El kell fogadnod, hogy a szerelem erősebb érzés a barátságnál, tehát nála most a pasi előrébb van, ez van.
A barátnőmnek, mióta jóban vagyunk 2 pasija volt, mindkettőt gyűlöltem, az egyik nyomult rám egy időben, aztán olyanokat terjesztett rólam, hogy én rámásztam és megdugott(Ami természetesen nem igaz. Semmi nem volt köztünk.), a másik pedig egy olyan kislány volt, hogy még megvédeni se bírta a barátnőjét, és állandóan hisztizett, azért, mert a csaj bejött hozzám a városba és beszéltünk 1-2 órát. Hál' Istennek mindkettőt ott hagyta. Majd szakítanak és ennyi. Ő is utálta az én exem.
/L
Ja egyébként meg adj neki!
Belezd ki a kis tetüt! :D
Miért utálod? Azért erről valamit írhatnál...
Én pl. azért gyűlöltem az egyik barátnőmnek a pasiját, mert egy gusztustalan féreg volt, csak ezt a barátnőm nem látta a nagy rózsaszín ködtől. Irányítgatta, utasítgatta és a barátnőm a hülye fejével engedelmeskedett is neki... pl. meg “kellett” szakítania a kapcsolatot az összes ellenkező nemű barátjával, tőlünk is tiltotta, a családjától is tiltotta, nem engedte el sehová, mindenhová ő vitte és hozta, a külsejét is átformálta olyanra, ahogyan neki tetszik. Nekem elegem volt abból, hogy a barátnőm meghülyült és egy szót nem lehetett vele váltani anélkül, hogy azt az idiótát megemlítette volna, ha esetleg találkoztunk, akkor is jött a barátja és úgy viselkedtek mintha én ott sem lettem volna. Valamint szerintem eszméletlenül gáz volt az egész kapcsolatuk, legalábbis nekem hányingerem van az ilyen pasiktól. Persze, ha elmondtam a véleményemet, hogy szerintem ez nem normális, beteges stb., akkor én voltam a hülye irigy ribi stb., azóta már nem is állok szóba ezzel a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!