Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek sem kellett volna...

Szerintetek sem kellett volna meg vennem a barátnőmnek egy gyűrűt?

Figyelt kérdés
Nem jegygyűrű, amikor sétáltunk egyszer a városban egy üzletben meglátott egy szép, hétköznapi viseletre való gyűrűt, én meg megvettem neki meglepetésből. Mások azt mondták, hogy hülye ötlet volt, meg nehogy egyből megkezdjen örülni, hogy eljegyzem meg hasonlók. 2 éve vagyunk együtt, egyszer mindenképp szeretném eljegyezni, meg ő is szeretné, de valami jeles alkalmon szeretném, és/vagy valami különleges helyen. Még nem adtam oda, nem tud róla. Valóban nem néz ki jegygyűrűnek.
2018. máj. 20. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem a gyűrűket, tuti örülnék ilyen ajándéknak. Szeretitek egymást, miért ne. Nem tudom ki mondta, hogy rossz ötlet, de ne hallgass rá, te érzed.
2018. máj. 20. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard, hogy mi mondjuk meg, hogy jól döntöttél vagy nem.

Idővel majd úgy is kiderül minden döntésről, hogy jó volt-e vagy nem és ezt neked kell érezned.

2018. máj. 20. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első megérzések a kapcsolatban nem tévednek nagyot. Ne más döntse el, hogy tetszik, vagy nem. Add neki oda, ha van kérdése, miért, mondd el, mert szerinted illik hozzá és amikor megláttad rá gondoltál. Ha kérdezi, hogy mit jelent még el tudod mondani, hogy ennyit jelent és nem többet.

Amennyiben nem tetszik neki, vissza lehet vinni a blokkal, lehet vissza veszik. Ha nem, akkor lány ismerősödnek odaadod karira.

Szerintem jó ajándék, főleg a háttér storyval. Ne másnak szerezz ajándékot, hanem a barátnődnek.

2018. máj. 20. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha hétköznapi gyűrű és még ő is nézte ki magának, akkor nem hiszem, hogy lánykérésnek fogja gondolni, ahhoz azért nagyon butácskának meg naivnak kell lenni.

Egyébként 2 év után szerintem már tudnotok kell olyan nyíltan beszélgetni egymással, hogy figyu szívem, megvettem neked ezt a gyűrűt, ami annyira megtetszett, persze ne értsd félre, még nem ezzel kérem meg a kezed.

Azért két felnőtt ember, akik évek óta együtt vannak, már kell hogy ismerjék annyira egymást, hogy ebből ne legyen félreértés.

Mert ha csak úgy megvettél neki egy "hétköznapi" ezüst, köves gyűrűt 20-30 ezerért, és díszdobozban odaadod neki, közben meg meg se mersz mukkanni, hogy ez ám nem eljegyzés, akkor simán lehet, hogy annak fogja gondolni. Főleg, ha megörül neki, igent mond, te meg nem mered majd elmondani, hogy nem is úgy gondoltad... :D

Szóval ja, azért a meglepetésekkel nem árt vigyázni.

2018. máj. 20. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is kaptam már így gyűrűt. Semmi baj nincs ezzel :)
2018. máj. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!