Miért magáztak le engem 22 évesen?
Figyelt kérdés
17-18 évesek..2018. aug. 10. 08:54
11/12 anonim válasza:
Engem már 14 évesen magáztak, én megtisztelőnek tartom, sőt az középiskolában is be kéne azt vezetni, hogy, mivel mi magázzuk a tanárt, akkor ő is magázzon minket, ha már mi megadjuk a tiszteletet...
Az összes tanár közül kettő van, aki kilencedikes kis gólya korunk óta magáz minket.
19/
12/12 anonim válasza:
Etikettről hallottál már?
Milyen szituációban magáztak le? Ha a munkád során esetleg nővér, bolti eladó vagy vmilyen felsőbb pozícióban vagy, akkor ne lepődj meg. Megadják neked a tiszteletet, mint "alacsonyabb rangú" a "felsőbb rangúnak".
Egyébként szerintem akkora egy baromság ez a magázás. Nem értem mi értelme volt bevezetni ezt a magyar nyelvbe, szokásba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!