Miért magáztak le engem 22 évesen?
Én még nem végeztem el az általános iskolát, amikor először lecsókolomoztak.
Aztán friss gyakornokként a 78 éves kolléga azzal kezdte, hogy "Tegeződjünk, ne hülyéskedjél már!"
18 év felett felnőtt vagy, felnőttet pedig a nagykönyv szerint magázni kell. Az más kérdés, hogy ez szépen lassan változik, és ma már sok helyen inkább a tegeződés az elterjedtebb.
Miért, szerinted egy 22 évessel ugy kell beszélni mint egy 60 évessel? Szinte még gyerek vagyok. Tiszta mostnak tűnik a gyerekkorom azt hiszed hogy egy pillanat alatt fel lehet nőni amikor még 16 évesen is kisfiúnak néztek??? Hát nem!
22 évesen én már nem voltam gyerek. Engem nem az anyám tartott el, hanem dolgoztam és éltem a saját életem.
Ha te máshogy érzed, az a te bajod.
Mert van, akinek te "felnőtt" vagy.
Ahhoz szokj hozzá, hogy általában távoloságtartóbban kezelnek, mint amennyire te fiatalnak érzed magad.
Magázni pedig nem csak a 60 éveseket lehet, és mellesleg egyéni stílus és hozzáállás kérdése is. Akár egyfajta tiszteletadásként is felfogható.
Vagy a munkahelyi öltözetemben vagyok (sötét szoknya, fehér ing, blézer, stb.), és magáznak mindenhol, vagy azokban a ruhákban, amiket kedvelek; akkor meg elkérik a személyimet, és hüledeznek, hogy jééé, hát én nem is vagyok már kamasz. És az egyetlen különbség az, hogy "felnőttnek" öltöztem-e, vagy ugyanazt a farmerszoknyát hordom amit 15 évesen, és nincs rajtam smink.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!