Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 13 évesen szabad még kint az...

13 évesen szabad még kint az utvarban homokban, kutyával játszani?

Figyelt kérdés
Az öcsém 13 éves,és még mindíg ugy viselkedik mint egy gyerek(homokozik,kutyával játszik,házat épit fából stb)normális ez?
2018. aug. 9. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
Miért, mit kéne csinálnia? Innia, cigiznie, éjszakára kinn maradnia? Vagy a gép előtt ülni naphosszat?
2018. aug. 9. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

a rendőrök nem fogják elvinni ezért

ha amúgy okos értelmes akkor nincs gáz szerintem

2018. aug. 9. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen normális ha őt ez teszi boldoggá.Az viszont nem jó ha csak ezzel foglalja le magát mert nincsenek barátai.

Te hány éves vagy?

2018. aug. 9. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Felnottek is jatszanak a kutyajukkal, miert lenne baj?
2018. aug. 9. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Úgy csinál, mint egy gyerek? Nahát, milyen meglepő ez egy GYEREKTŐL! Játszik! Ki hitte volna! Végre ilyet is olvasni, hogy egy gyerek játszik! A mai gyerekek lassan elfelejtenek játszani, egyre kevésbé ismerik a régi, egyszerű játékokat (Amerikából jöttünk, bújócska, szembekötősdi, fogócska, kő-papír-olló stb.). Erdélyben és Kárpátalján látni még együtt játszó gyerekeket (sőt velük játszottam), szerencsére ott még kicsit más világ van, mint itt.
2018. aug. 9. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Mert te ennyi idősen mit csináltál? Dugattad magad meg abortuszra járkáltál? Vagy ha fiú vagy, lányokat fűzögettél meg buliztál? Ha igen, akkor van egy rossz hírem:Nem te vagy kettőtök közül a normális.
2018. aug. 9. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez miért is baj?
2018. aug. 9. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi idoson en is azt tettem :D. Es oszinten... neha ujra szeretnem. Csak mar nagy vagyok hozza :(. Hagyd, hogy elvezze ki a gyerek korat. Legalabb nem a barataival cigizik titokban. En meg 14 evesen is epitettem fa hazikokat. Nem ez a dolga minden 16 ev alatti gyereknek?? Hogy elvezze ki mig gyerek lehet? Egyszer lehetsz csak gyerek.
2018. aug. 9. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit, ülj be szépen mellé és homokozzatok eggyütt mint két testvér.
2018. aug. 9. 21:15
 10/15 anonim válasza:
0%
😂😂😂😂😂
2018. aug. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!