13 évesen szabad még kint az utvarban homokban, kutyával játszani?
Figyelt kérdés
Az öcsém 13 éves,és még mindíg ugy viselkedik mint egy gyerek(homokozik,kutyával játszik,házat épit fából stb)normális ez?2018. aug. 9. 20:38
1/15 anonim válasza:
Miért, mit kéne csinálnia? Innia, cigiznie, éjszakára kinn maradnia? Vagy a gép előtt ülni naphosszat?
2/15 anonim válasza:
a rendőrök nem fogják elvinni ezért
ha amúgy okos értelmes akkor nincs gáz szerintem
3/15 anonim válasza:
Teljesen normális ha őt ez teszi boldoggá.Az viszont nem jó ha csak ezzel foglalja le magát mert nincsenek barátai.
Te hány éves vagy?
4/15 anonim válasza:
Felnottek is jatszanak a kutyajukkal, miert lenne baj?
5/15 anonim válasza:
Úgy csinál, mint egy gyerek? Nahát, milyen meglepő ez egy GYEREKTŐL! Játszik! Ki hitte volna! Végre ilyet is olvasni, hogy egy gyerek játszik! A mai gyerekek lassan elfelejtenek játszani, egyre kevésbé ismerik a régi, egyszerű játékokat (Amerikából jöttünk, bújócska, szembekötősdi, fogócska, kő-papír-olló stb.). Erdélyben és Kárpátalján látni még együtt játszó gyerekeket (sőt velük játszottam), szerencsére ott még kicsit más világ van, mint itt.
6/15 anonim válasza:
Mert te ennyi idősen mit csináltál? Dugattad magad meg abortuszra járkáltál? Vagy ha fiú vagy, lányokat fűzögettél meg buliztál? Ha igen, akkor van egy rossz hírem:Nem te vagy kettőtök közül a normális.
8/15 anonim válasza:
Annyi idoson en is azt tettem :D. Es oszinten... neha ujra szeretnem. Csak mar nagy vagyok hozza :(. Hagyd, hogy elvezze ki a gyerek korat. Legalabb nem a barataival cigizik titokban. En meg 14 evesen is epitettem fa hazikokat. Nem ez a dolga minden 16 ev alatti gyereknek?? Hogy elvezze ki mig gyerek lehet? Egyszer lehetsz csak gyerek.
9/15 anonim válasza:
Tudod mit, ülj be szépen mellé és homokozzatok eggyütt mint két testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!