Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 13 évesen szabad még kint az...

13 évesen szabad még kint az utvarban homokban, kutyával játszani?

Figyelt kérdés
Az öcsém 13 éves,és még mindíg ugy viselkedik mint egy gyerek(homokozik,kutyával játszik,házat épit fából stb)normális ez?
2018. aug. 9. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az öcsém 13 éves,és még mindíg ugy viselkedik mint egy gyerek"

Miért hogy viselkedjen szerinted?? Viselkedjen ugy mint egy 60 éves???

Ennyi idősen én is ilyeneket csináltam, sőt fiú létemre még babáztam is a húgommal, és igen 13 voltam.

2018. aug. 9. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem szabad, btk is tiltja. 3-5 év szabadságvesztéssel büntethető.

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

2018. aug. 10. 08:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van.nyugodt természetű,szín kítűnő tanuló,és rengeteg barátai vannak.akkor nincs miért aggódnom
2018. aug. 10. 10:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt mond el nekünk ez miért is baj ha homokozik meg stb...

?????????????

2018. aug. 10. 12:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezeket én is csinálnám legszívesebben, csak már furcsán néznének rám az emberek...

Egyébként van egy 19 éves osztálytársam, aki mai napig legófigurákkal játszik, mesét néz, rajzfilmfigurákat rajzol, kindertojás figurákat fotózgat és tesz ki instára, és még suliba is vízipisztollyal jár, meg Nerf-fel, meg különböző játékokkal. Nála már kicsit furcsa, de 13 évesen még teljesen normális.

2018. aug. 10. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!