Szerinted hány éves kor körül a legjobb egy ember élete?
34 éves vagyok, és most a legjobb az életem. Soha nem volt ennyire jó, és még jobb lesz. Dolgozom, magam alakítottam a saját életemet olyanná, amiben jól érzem magam. Olyan környezetben élek, olyan ruhákban járok, olyan kocsit vezetek, olyan cuccaim vannak, ami a stílusomnak és a közérzetemnek megfelel. Gyönyörű családom van, akikért felelek.
Korábban mindig mások mondták meg, hogy mit csináljak. Ma már senki nem parancsolhat nekem. És én sem parancsolok senkinek. Ez így fair.
szerintem is mindenkinek más. a 16-17 év azért jó, mert még minden benne van a pakliban, és az ember azt képzeli, hogy majd minden jól fog elsülni.
a 18. év az rémálom az érettségi, felvételi miatt.
utána még lehet jó, de ez az embertől függ.
Kiskoromban kemény beilleszkedési problémáim voltak, felnőttként már azért enyhébbek, de a felnőtt életem eddig egy pokol.
Kiskoromban bohóság, játék, megvolt még a nyaralónk.
Nem is tudtam, hogy az élet ilyen nehéz.
Bár nem tudtam felfogni és elfogadni Nagyszüleim szereteté, valószínűleg a kiskoromban ért sokk miatt.
Most...
Dolgozok, hihetetlenül utálom a munkámat, monoton biorobot borzalom. Mellette minden szabadidőm a programozás tanulására megy el (amit ugyan szeretek), de sok kérdést vet fel. Meddig bírom a jelenlegi munkahelyemen? Lassan úgy megyek be reggel, hogy már ezt a napot SE bírom ki. Meddig bírom még ezt a megfeszített tanulást? Lesz-e munkám a programozással? Nem vagyok benne biztos, különösen, ha beüt a válság.
Apum beleszól az életembe és gyerekként kezel, most próbálja kompenzálni, hogy nem ő nevelt. Olyanokba szól bele, amibe nem lát bele, nincs igaza.
Anyám egy idegbeteg és félek, hogy egyszer bántani fog. (Vele próbálom nem tartani a kapcsolatot)
Pénzem nagyjából fogy, életem semmi, párkapcsolat így 26 éves nőként semmi és nem is érzem úgy, hogy jól lennék hozzá.
Mindenki lelki szemetesládának használ és engem már kevésbé hallgatnak meg - már ha, egyáltalán.
Egyre szomorúbb, gyűlölettel telibb és idegbetegebb vagyok.
Szóval számomra most egy pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!