22 évesen nem túl öreg már az ember ahhoz, hogy elkezdje az egyetemet? Legjobb esetben is 25 éves lesz, mire elvégzi.
Nekem volt egy 50+-os szaktársam is. De van egy lány, aki 23 éves. Szerintem cseppet sem öreg a 22.
(20L)
Dehogy vagy öreg.
Én levelezőre jártam. Voltak 40-es, 50-es csoporttársaim. Bármelyik életkorban van lehetőség továbbtanulni, és bármikor lehet olyan az élethelyzeted, hogy fontos és szükséges továbbtanulni.
Dehogy öreg. Sose késő elkezdeni. A szüleidre ebben ne hallgass,akkor még más világ volt,én szüleim is már 18évesen dolgoztak nem tanultak.De most már első a karrier!
Hajrá!Sok sikert!
22 évesen kezdtem el az egyetemet. Egyáltalán nem ciki, és nem is érdekel senkit.
Valójában annyira fiatal vagy 22 évesen, hogy alig lehet megkülönböztetni egy átlagos 18-19 évestől. Max akkor ha szakállat hordasz, vagy kondizol.
A szaktársaidat sem fogja érdekelni, hogy 2-3 évvel idősebb vagy, mert ha nem mondod el észre sem veszik, de ha el is mondod szintén nem érdekli Őket.
Emellett aki sima alapképzés után elmegy mesterre szintén 25-26 éves korában végez, na meg a csúszások, szüneteltetések, stb.
Az egyetemen meg sok mindenki van, vannak 30-asok is az órákon, sőt 40-50-esek is. Én már találkoztam 68 éves bácsival is az órán. Először azt hittem, hogy vendég előadó lesz, de tanulni jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!