Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külső alapján meg lehet...

Külső alapján meg lehet állapítani valakiről, hogy egyetemet végzett ember-e?

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy társkeresőre, és csak a kép alapján a férfiakról szinte mindig meg tudom mondani, hogy ő egyetemi végzettségű vagy csak középiskolai. Utána ha rámegyek az adatlapjukra, a legtöbbször be is igazolódik a sejtésem.

Miért van ekkora különbség a kinézetükben?

2016. szept. 6. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Es mibol allapotod meg? Oltozkodes? Mondjuka terepgatyas, pufidzsekisek nyilvan nem ertelmisegiek. De pl a magyartanarom gimiben ugy nezett mi kint egy hajlektalan, pedig messze a legokosabb ember volt akit valaha ismertem. Ismertem teljesen intellektualis kulseju ferfit aki meg egy muveletlen taho volt.
2016. szept. 6. 12:49
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
A barátom 2 félév után otthagyta az egyetemet, mégis leginkább ingben jár. Egy ismerősöm egy esküvőn készült fotót tett fel társkeresőre, ing, nyakkendő, jól fésült haj, pedig szakmunkásba járt... Nem általánosítasz te egy kicsit nagyon?
2016. szept. 6. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy fehér atlétatrikós, fuxokkal telepakolt, minden képén befeszítő állásban pózoló pasasról nekem is volna olyan halvány gyanúm, hogy nem valami túlképzett egyed. De azért a legtöbb esetben, főleg átlagos kinézetű embereknél nem hiszem, hogy meg tudnám állapítani az iskolázottságukat első pillantásra.
2016. szept. 6. 12:57
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy mindenkiről meg lehet állapítani, de elég sok férfiról igen. És nem csak öltözködés alapján, hanem simán az arcról/fejről is. Mutatnék példákat is, de személyiségi jogok miatt nem szeretnék a társkeresőről képeket lementeni
2016. szept. 6. 13:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben igen, valóban, de nem mindig.
2016. szept. 6. 13:09
 6/19 anonim ***** válasza:
37%
A diplomás általában nem szereti a természetellenes zavaró tényezőket, például tetkót, testékszert, sőt még az anyajegyét is eltávolíttatja. Általában látszik rajtuk hogy az agyuk a nap 24 órájában dolgozik. De ez alól is van kivétel.
2016. szept. 6. 13:27
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Én is nagyjából meg tudom állapítani, hogy ki tanult-e vagy sem. Egyszerűen látszik a fejéről.
2016. szept. 6. 13:33
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

szerintem nem.

tudok olyat,akit látásból ismertem régen.mindig elegáns ruhában ment dolgozni,kis aktatáskával. meg olyan okosnak is tűnt,én biztos voltam benne,hogy diplomája van.aztán kiderült,hogy nem,szakmája van és azzal van jó pozíciója.itt bukott meg az elméletem,hogy külsőre is el lehet dönteni ilyen dolgokat.

amúgy nem különb a diplomás és a nem diplomás ember sem.nem ez határozza meg a külsőt se a személyiséget.

2016. szept. 6. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem lehet megállapítani.
2016. szept. 6. 13:47
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

"Külső alapján meg lehet állapítani valakiről, hogy egyetemet végzett ember-e?"

Igen

"Miért van ekkora különbség a kinézetükben?"

Amit tapasztalom:

Minél alacsony iskola végzettsége,+buta annál igénytelenebb az ember.

2016. szept. 6. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!