Ez egy természetes dolog?
Nagyon jó alakom van, és ez miatt sokszor bámulnak, ma felvettem egy atlétát amiből látszott a dekoltázsom, és apám a mellemre bámult olyan rossz volt.. vagy ez természetes dolog?
Sokszor inkább nem is veszek fel rövid ruhákat, mert félek hogy megbámulnak
a férfiak, olyan kellemetlen.
Akkor csak simán jól kiemeli a formáidat, és még azt is odaképzelik a férfiak, ami lehet nincs is. Van ilyen 🙂
26f
Van ez így, van az úgy.
Azt hiszel amit akarsz..
"jaj milyen bunkók a férfiak" de azért kirakod a melleidet meg gondolom seggvillantós farmerdhort is volt rajtad.
Igen, a ribiket általában megbámulják. A bohócokat is megnézik a cirkuszban, de nem azért mert vonzóak, hanem mert nevetségesek.
És én hol írtam olyat, hogy “jaj, milyen bunkók a férfiak”?
Egyáltalán mutass már egy olyan választ, amiben általánosítottam! :D
Vagy egyetlen olyan képet, ahol akár csak a dekoltázsom is látszik! (Segítek: nem fogsz ilyet találni, mert nem szoktam mutogatni magam,és nem ismersz)
Nincs seggvillantós farmerom sem, szóval így konkrétan semmi nem klappol abból, amit te itt összehordtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!