Történt már veled olyan, amit csodának is lehetne mondani?
Figyelt kérdés
Például túléltél egy súlyos autóbalesetet, sokszor megbuktál az iskolában, mégis elvégezted az egyetemet, vagy összejöttél egy olyan nővel/férfival aki sokáig rád se nézett,stb.2018. aug. 5. 14:18
11/13 anonim válasza:
Volt már 1-2 érdekes dolog az életemben, de nem mese téma. Hiszek dolgokban.
12/13 anonim válasza:
Kb 60 tételt kellett tudnom emelt szakmai érettségire, abból egyet tudtam csak. Pont azt húztam, le is állítottak közben.
13/13 anonim válasza:
Igen.
Nagyon beteg voltam, 3 orvos látott és egyik sem tudta biztosra, hogy mi bajom van, 3-4 doboz gyógyszert kellett beszednem, megijeszgettek, hogy félévig fel sem fogok épülni, stb. A vérképem nagyon rossz lett, volt egy értékem, ami 15-szörös volt, volt egy ami 7-szeres, és egy 8-szoros értékem is. Egy gyógyszer sem használt, hirtelen azonban elkezdtem gyógyulni 3 hét után, a negyedik hét végére már jól éreztem magam. Egy hónap után helyreállt magától a vérképem is. Utólag jöttek rá, hogy mi bajom volt, amikor már teljesen felépültem.
Magyar egészségügy.
Másik: Mindig is nagyon rossz voltam matekból, amikor bekerültem az új sulimba, akkor tesztet kellett írnom, de az annyira jól sikerült, hogy a jó matekosok közé kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!