Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, amit...

Történt már veled olyan, amit csodának is lehetne mondani?

Figyelt kérdés
Például túléltél egy súlyos autóbalesetet, sokszor megbuktál az iskolában, mégis elvégezted az egyetemet, vagy összejöttél egy olyan nővel/férfival aki sokáig rád se nézett,stb.
2018. aug. 5. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt már 1-2 érdekes dolog az életemben, de nem mese téma. Hiszek dolgokban.
2018. aug. 5. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Kb 60 tételt kellett tudnom emelt szakmai érettségire, abból egyet tudtam csak. Pont azt húztam, le is állítottak közben.
2018. aug. 5. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Nagyon beteg voltam, 3 orvos látott és egyik sem tudta biztosra, hogy mi bajom van, 3-4 doboz gyógyszert kellett beszednem, megijeszgettek, hogy félévig fel sem fogok épülni, stb. A vérképem nagyon rossz lett, volt egy értékem, ami 15-szörös volt, volt egy ami 7-szeres, és egy 8-szoros értékem is. Egy gyógyszer sem használt, hirtelen azonban elkezdtem gyógyulni 3 hét után, a negyedik hét végére már jól éreztem magam. Egy hónap után helyreállt magától a vérképem is. Utólag jöttek rá, hogy mi bajom volt, amikor már teljesen felépültem.

Magyar egészségügy.

Másik: Mindig is nagyon rossz voltam matekból, amikor bekerültem az új sulimba, akkor tesztet kellett írnom, de az annyira jól sikerült, hogy a jó matekosok közé kerültem.

2018. aug. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!