Történt már veled olyan, amit csodának is lehetne mondani?
Egyszer rátaláltam egy blogra, ami nagyon megtetszett. Soha, se előtte, se utána nem olvastam blogokat. Tök véletlen volt, a Google dobta ki valahogy. Pár héttel később megismerkedtem egy csajjal egy idegen városban, de rólam tudni kell, hogy rohadtul nem vagyok egy barátkozós jellem, 1-2 emberrel beszéltem akkoriban is össz-vissz a szüleimen kívül. Viszont ezzel a lánnyal nagyon jóban lettünk, első perctől kezdve. Aztán meg szép lassan kezdtek összeállni a mozaikdarabkák és rájöttem, hogy úristen, ő írja a blogot!!! :D
Talán nem tűnik nagy számnak, de nekem az volt... :)
Legjobb barátnők lettünk :)
Nem mondanám csodának,de megmaradt bennem.Anno leírtam a neten mire vágyok a legjobban egy honlapon.Eltelt jó sok év,meglett az áhított tárgy,és pont akkor bukkantam rá a neten ismét az írásomra.Pont megegyezett minden :)
Másik,ez inkább talán szerencse : jöttem haza vonattal a kollégiumból.Majdnem a célnál voltunk,amikor elsodort a vonat egy autót,levitte az elejét,mert beljebb állt a sorompónál.Nézegettem az elrepült darabokat,sokat kellett várni míg újra elindultunk.Hazaértem,és kiderült hogy anyám ült a kocsiban,szerencsére megúszta sérülés nélkül,mert az kemény lett volna ha meghal az miatt a vonat miatt,amin épp ülök.
Velem még sajnos soha nem történt, de igazán ideje lenne...
Nagyon rámférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!