Hogyan jellemeznéd egy szóval az eddigi életedet?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 19:50
21/21 anonim válasza:
Maga a katasztrófa.
Egy senkinek érzem magam, hiába vannak céljaim, egyszerűen megvalósíthatatlannak érzem őket, nem látom a végét a folyamatos melónak, tanulásnak és a harcnak.
Nem érdekel már engem semmi a hobbimon kívül, a barátnak hitt emberek, akik körbevettek szép lassan eltűntek, az egyetlen ember, akit szerettem, csak úgy kisétált az életemből, elviselhetetlen vagyok, egy kur va nyelvvizsgát, vagy jogsit nem tudok letenni az asztalra, mert nincs rá pénze, hiába dolgozom iskola mellett is.
Különcnek érzem magam, és néha annyira szánalmasan vicces helyzetekbe kerülök, hogy az egyszerűen beillene egy filmbe is. Kilátástalannak találom a jövőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!