Mit csináltál amikor céltalannak érezted az életedet és nagyon elkeseredett voltál?
Hát igen, ez ismerős ezek miatt én is éreztem magam kényelmetlenül (vagy is hasonlo dolgok miatt)
sokat nem tehetsz, mert ahhoz kéne egy melo/egy pasi/lakótársnak való ember vagy valami hogy kitudj onnan szakadni azzal hogy elköltözöl és máshol élsz. 19évesen már igázbol bármit csinálhatsz ha eltudod tartani magad bár ez elég nehézkes manapság. És apádnak sok beleszolása nem lenne már. Ez megkellene vitatnod veled hogy eljárhass mert hát most vagy fiatal és mikor ha nem most, meg azt szeretné ha öreg cicás hölgy lenne belőled meg hasonlok? Jó van veszély a világban de gondolom nem egyedül mennél. Félt de azért már nem vagy 6éves, és stb. De amugy simán lehetne barátod legalább lenne okod nem otthon lenni, meg ha megmondod neki hogy nálatok nem lenne hely h ott legyen biztos nem ellenkezne hogy még otthonrol se kell elmenni. Aztán vele járkálhatnál el. Szóval azért ne keseredj el mert attol még hogy reménytelennek tűnik a helyzet még lesz ez sokkal jobb is, csak probálkozz folyamatosan amivel csak lehet. Kitartás!
Azta, én örülnék, ha csak ennyi problémám lenne, mint neked, így 14 évesen... wow, de komolyan.
14/L
Mindenkinek a maga problémája a legnagyobb, azzal kell megküzdeni...
Kérdező, neked kitartást, és törekedj arra, hogy minél előbb el tudj költözni, legyen ez a cél, esetleg kollégium, munka, albérlet vagy saját lakás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!