Hogyan jellemeznéd egy szóval az eddigi életedet?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 19:50
13/21 anonim válasza:
Egy nagy rakás szar. Megismertem álmaim pasiját ,és kiderült,hogy nős :((((
15/21 anonim válasza:
Nosazéletembentörténtekjóésrosszdolgokegyarántdemegtaláltamajézusiutatamitpróbálokkövetniésazótakönnyebbenveszemazakadályokatéstöbbaszeretetazéletemben.
17/21 anonim válasza:
9-es, most tényleg te vagy a kérdező és mint másik felhasználó válaszoltál a saját kérdésedre? :D :D khm... tényleg szükség lenne egy kivizsgálásra :D
Az én szavam pedig: Fordulatos
19/21 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy, az ilyen kedves emberek mindig hozzátesznek az amúgy is szar életemhez.
Mivel az általan kiírt, ez alatt levő kérdés és emez között 5 perc telt el, nem, nem ugyanaz vagyok.
2010 óta egy regisztrációmról tudok...
Köszönöm a szokásos előítéletességet.
Üdv, a 9-es.
20/21 anonim válasza:
Eddig céltalan. Nem tudom mibe kapaszkodjak, mintha semmihez nem lenne elegendő motivációm. Talán egy társ segítene, de nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!