Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudista strand, miért?

Nudista strand, miért?

Figyelt kérdés
Az, hogy az ember meztelenül lehet, az egy dolog. Ahhoz nem kell strandot építeni, otthon is lehet úgy. (Bár ha valakinek még egy darab kosztüm is kényelmetlen az rossz méretet választott). A másik meg, hogy miért pont a strand? Miért nincs akkor nudista bolt vagy nudista mozi stb ? Szóval szerintem nagy hülyeség. Az ember retinája így is kiég attól a húspiactól, ami a strandokon van, ennek fényét minek kell még emelni szőrös meg hatalmas s.ggekkel, himbi-limbivel, őserdővel? Már az ősember is használt ágyékkötőt.
2018. aug. 4. 14:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem ez a kérdés, hanem hogy miért jó, mi az előnye?
2018. aug. 5. 00:20
 12/20 anonim ***** válasza:
16%

7-es vagyok,és teljesen egyet értek a kérdezővel.

Értelme nem sok van,inkább egy ilyen beteglelkületű erőltetettségnek látom,mintha a nudisták a nem nudisták felé szeretnék mutatni ezt a lám-lám milyen lazaság az élet című vircsaftot.

Egyébként meg aki akar menjen nudizni,akinek meg nem tetszik,ne menjen.

2018. aug. 5. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Kétlem, hogy lenne előnye, de nem is azért csinálják az emberek, mert előnyös. Hanem mert így érzik jól magukat. Sokan szeretnek pl. a saját lakásukban is folyamatosan meztelenül lenni. Jó érzés nekik, kényelmes, felszabadítónak tartják. Nem kell egyetérteni, de inkább örülj, hogy ezt nem megbotránkoztatóan csinálják, hanem megtalálták azokat a kereteket, amik közt senkinek sem ártanak vele.
2018. aug. 6. 11:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Értem én, legyen lakásban. De miért találtak ki ennek egy külön helyszínt is? Miért fontos, hogy mások is legyenek ott meztelenül, ez a fő kérdés? És miért pont strand, miért nem egy park vagy egy szórakozóhely, mit tudom én. Fürdőzni egy tóban pl éppen, hogy nem veszélytelen meztelenül.
2018. aug. 6. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Figyelj nem kell ezt túlgondolni a nudin épp a felszabadultság a szabadságérzet a lényeg,oda nem másokat bámulni megy az ember. Ha nincs ott senki rajtunk kívül pl korán reggel a "feeling" akkor is megvan ez a lényeg.Persze nem kötelező de tiltani sem kell, akit zavar ne menjen. Ennyi.
2018. aug. 8. 22:01
 16/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A diagnózis a következő:

Az emberi test egy teljesen természetes dolog, annak minden alkatrészével együtt. Ha te undorodsz tőle az a te pszichés problémád, és nem azoké akik nudista strandra mennek.

Javaslom, hogy foglalkozz a saját problémáddal, és ne vetítsd azt ki másokra!

2018. szept. 15. 07:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Szarni is természetes dolog, ha te undorodsz tőle, akkor te maradj a WC-nél.

Nos kb ezzel érvelsz.

Nem ez volt a kérdés! Hanem, hogy miért fontos ezt tervszerűen csoportosan mutogatni?

2018. szept. 22. 21:08
 18/20 anonim válasza:

Pont ez az! Hogy nem azért vannak ott, hogy mutogassák.

Hanem azért mert meztelenül érzik jól magukat.

Az arca sem szívderítő sokaknak aztán mégsem takarja el az utcán...

Ha undorodsz tőle az a te gondod nem az övé.

A sz@rás rossz példa illetve teljesen más dolog annak biológiai sajátosságai miatt. De ha messziről látod hogy sz@arik egy ember attól sem kell feltétlenül undorodni. De mondom! Az teljesen más!

2018. szept. 23. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:

gondolom az ember társas lény és azért érzik ők is magukat jól a saját közegükben , hasonló felfogású emberek társaságában. nekik legalább van szociális életük, mint egyesek, akik már évek óta napfényt se láttak, csak a számítógép előtt vergődnek, hogy nincs senkijük, milyen magányosak.

nem mutogatják magukat, mert erre a célra kialakított helyen vannak. én pl. még sose találkoztam természetben nudistákkal, pedig sokat kirándulok, túrázok.

2018. szept. 23. 12:19
 20/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Mi az előnye?

Van több is:

1. Egyenletesen barnulsz le.

2. Nem kell pénzt kiadnod fürdőruhára.

3. Kényelmes - nem szorít sehol a fürdődressz.

4. Természetes érzés, ha úgy tetszik, felszabadító.

6. Kánikulában minek ruha?

7. Ha ilyen strandot üzemeltetsz, nem kell építened külön női és külön férfi WC-t.

Ennyi jut most eszembe, de biztosan van több is..

2018. okt. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!