Nudista strand, miért?
7-es vagyok,és teljesen egyet értek a kérdezővel.
Értelme nem sok van,inkább egy ilyen beteglelkületű erőltetettségnek látom,mintha a nudisták a nem nudisták felé szeretnék mutatni ezt a lám-lám milyen lazaság az élet című vircsaftot.
Egyébként meg aki akar menjen nudizni,akinek meg nem tetszik,ne menjen.
Kedves Kérdező!
A diagnózis a következő:
Az emberi test egy teljesen természetes dolog, annak minden alkatrészével együtt. Ha te undorodsz tőle az a te pszichés problémád, és nem azoké akik nudista strandra mennek.
Javaslom, hogy foglalkozz a saját problémáddal, és ne vetítsd azt ki másokra!
Szarni is természetes dolog, ha te undorodsz tőle, akkor te maradj a WC-nél.
Nos kb ezzel érvelsz.
Nem ez volt a kérdés! Hanem, hogy miért fontos ezt tervszerűen csoportosan mutogatni?
Pont ez az! Hogy nem azért vannak ott, hogy mutogassák.
Hanem azért mert meztelenül érzik jól magukat.
Az arca sem szívderítő sokaknak aztán mégsem takarja el az utcán...
Ha undorodsz tőle az a te gondod nem az övé.
A sz@rás rossz példa illetve teljesen más dolog annak biológiai sajátosságai miatt. De ha messziről látod hogy sz@arik egy ember attól sem kell feltétlenül undorodni. De mondom! Az teljesen más!
gondolom az ember társas lény és azért érzik ők is magukat jól a saját közegükben , hasonló felfogású emberek társaságában. nekik legalább van szociális életük, mint egyesek, akik már évek óta napfényt se láttak, csak a számítógép előtt vergődnek, hogy nincs senkijük, milyen magányosak.
nem mutogatják magukat, mert erre a célra kialakított helyen vannak. én pl. még sose találkoztam természetben nudistákkal, pedig sokat kirándulok, túrázok.
Mi az előnye?
Van több is:
1. Egyenletesen barnulsz le.
2. Nem kell pénzt kiadnod fürdőruhára.
3. Kényelmes - nem szorít sehol a fürdődressz.
4. Természetes érzés, ha úgy tetszik, felszabadító.
6. Kánikulában minek ruha?
7. Ha ilyen strandot üzemeltetsz, nem kell építened külön női és külön férfi WC-t.
Ennyi jut most eszembe, de biztosan van több is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!