Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudista strand, miért?

Nudista strand, miért?

Figyelt kérdés
Az, hogy az ember meztelenül lehet, az egy dolog. Ahhoz nem kell strandot építeni, otthon is lehet úgy. (Bár ha valakinek még egy darab kosztüm is kényelmetlen az rossz méretet választott). A másik meg, hogy miért pont a strand? Miért nincs akkor nudista bolt vagy nudista mozi stb ? Szóval szerintem nagy hülyeség. Az ember retinája így is kiég attól a húspiactól, ami a strandokon van, ennek fényét minek kell még emelni szőrös meg hatalmas s.ggekkel, himbi-limbivel, őserdővel? Már az ősember is használt ágyékkötőt.
2018. aug. 4. 14:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Még az a szerencse, hogy nem kötelező nudista strandra menni. Engem sem vonz az ilyesmi, nem is nagyon értem, de nem háborgok rajta.

Amúgy senki se azért jár ilyen helyre, mert másik "szőrős meg hatalmas seggét" akarják bámulni. Nem egymást nézik az emberek, hanem meztelenül napoznak, ejtőznek, fürdenek.

2018. aug. 4. 15:02
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk impotens/frigidként elég nehéz értelmezni egy ilyen létesítményt, mint ahogy az egészséges embereknek is nehéz értelmezni azt, ha egy ember egész életét egy szobában éli le egyedül, másokon dühöngve, depressziósan.
2018. aug. 4. 15:13
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

ahol a nudizmus nagyobb hagyományokkal rendelkezik, mint nálunk, ott vannak nudista boltok és szórakozóhelyek is, igaz inkább, az ehhez közel lévő nudista kempingek, strandok közelében. ez egy életérzés, mint másnak a motorozás.

nem kötelező kijárni, akik meg kijárnak, ők meg már annyi meztelent látnak, hogy nem úgy nézik meg a másikat, mint mi. pl. Balatonnál a német nők simán monokiniztek, magyarok meg bámultuk őket.

2018. aug. 4. 15:14
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Van nudista étterem, de meg nem mondom hol, valahol külföldön.
2018. aug. 4. 15:25
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha téged zavar a húspiac meg a himbi-limbi, akkor nem mégy nudista strandra, ilyen egyszerű. Én sem preferálom, hogy mutogassam magam másoknak, de csak mert én nem vagyok olyan mint mások nem ítélem el őket. :D
2018. aug. 4. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a nudista strandokkal van a legkevésbé bajom. Azok általában elkerített, a többitől messzebb eső helyek. Plusz amúgy is vízbe mennek, oda meg minek a ruha. Én se venném fel a fürdőruhát, csak van pár csúnya hegem. :DD A többi nudi létesítmény nekem kicsit fura, bár gondolom mikor kimennek fel kell öltözni, és csak benn lehetnek mezítelenül. Szóval kinek mi baja van ezekkel? A ruhátlanság természetes, és aki akar, megy oda, aki meg nem, hát elég nehezen fog beléjük futni. :D
2018. aug. 4. 15:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják,a természetes napfény,meg a levegő egészséges a testnek azokra a részeire is.

Ez amúgy egy stílus ilyen strandokra járni,én biztos nem mennék.Érdekes lehet,amikor áll a sor a lángososnál,és egy vadidegen bráner himbálózik egy 10 éves kislány szája előtt.

:DDD

2018. aug. 4. 15:57
 8/20 A kérdező kommentje:

Az nem indok, hogy nem kell menni, meg, hogy ez a természetes. Nem az, mióta lejöttünk a fáról, a legprimitívebbek is eltakarták a micsodájukat. Ilyen hülyeséget meg, hogy jót tesz neki a napfény, mikor 15 perc alatt leégünk, szót sem érdemel. Továbbra sem látom, hogy mi az előnye a fürdőgatya ellenében.

2-es

Sajnálom, hogy impotens vagy, de nem kell reklámoznod.

2018. aug. 4. 21:02
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Úgy néz ki a legprimitívebbek tényleg eltakarják a micsodájukat... és közben interneten értelmetlen, provokatív kérdések formájában adják ki azt a frusztrációt, ami őket az életben éri, miközben képtelenek feldolgozni, hogy valaki mást szeret mint ők. :/
2018. aug. 4. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Semmi kivetnivaló nincs a nudistastrandokban.
2018. aug. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!