Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nudistákró...

Mi a véleményetek a nudistákról? Mint életforma mennyire elfogadható hogy mindenki pucéran van a strandon és othon is?

Figyelt kérdés
nudizmus,nudista,életforma

2018. aug. 4. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%

"Amikor a nudistastrandon asztalhoz ülnek az étkezéshez vagy valami más okból, akkor az ülőhelyüket leterítik törölközővel"

És amikor átülnek máshova? Ugyanazt a törülközőt viszik magukkal? És megjegyzik, hogy melyik oldala volt alul? Tehát mindig olyan törülközőt használnak, aminek az egyik oldala másféle színű, vagy más mintás, mint a másik? És közben hova teszik ezt a törülközőt, amikor épp nem ülnek sehol? Sose fordul elő, hogy a piszkos fele érintkezik a tiszta felével?

2018. aug. 13. 17:47
 22/29 anonim ***** válasza:
58%
Én idegenkedek a nyilvános, csoportos meztelenkedéstől, nem tartom higiénikusnak még azt sem, ha valaki az otthonában pucérkodik. De nem ítélem el, csak kerülöm a nudistákat.
2018. aug. 19. 18:45
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem zavar. Ő dolguk. Alapból nem értem miért ennyire elítélő a társadalom azzal szemben, amit a természet/Jóisten (kinek mi) adott az embernek. Bezzeg ha valaki részegen hány az utcán az teljesen természetes gondolom.
2018. aug. 19. 23:08
 24/29 anonim ***** válasza:
46%
Többnyire én mindig meztelen vagyok ha tehetem,nem zavar ha látnak mások.36N
2018. aug. 21. 03:30
 25/29 anonim ***** válasza:
44%

"Bezzeg ha valaki részegen hány az utcán az teljesen természetes gondolom."

És ezt mégis miből gondolod?

2018. aug. 21. 09:15
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van egy nudista barátom. Tiszteletben tartja, hogy én nem vagyok az, max néha néha a beszélgetésnél/csetelésnél felmerül. Szerintem semmi baj nincs velük. (Egyébként ő egy 14 éves francia fiú és az egész családja nudista)
2018. dec. 25. 23:26
 27/29 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem undorító

Pontozzatok le, ahogy látom itt mindenki le van pontozva akinek a véleménye nem az hogy "semmi bajom vele" :)

2018. dec. 30. 00:01
 28/29 anonim válasza:
22%
A naturista életforma szerintem teljesen elfogadható, érdemes kipróbálni.
2021. jan. 21. 20:56
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

A naturizmus címszó alatt legalizálták, a perverz kukkolókat és a magamutogatókat.

Természetesen a pedofilok is oda járnak, mivel csak ilyen helyeken láthatnak legálisan pucér kisgyerekeket, hiszen az elvakult félhülye szülők a saját gyerekeiket is közszemlére teszik mezítelenül.

A valódi naturisták megoldják ezt diszkréten, a tömegtől elvonulva.

Lehet lepontozni.

2021. jan. 22. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!