Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nudistákró...

Mi a véleményetek a nudistákról? Mint életforma mennyire elfogadható hogy mindenki pucéran van a strandon és othon is?

Figyelt kérdés
nudizmus,nudista,életforma

2018. aug. 4. 13:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%

"Te milyen életformáról beszélsz? ... nincs itt semmiféle életforma, mert nem járunk semmiféle gyülekezetbe meg semmi. Úgy éljük az életünket mint bárki más, ez nem egy vallás vagy egy szekta..."

Vannak, akiknek többről szól az egész, mint arról, hogy ott lesz-e a pánt helye vagy nem. Számukra életforma, összefügg sokmindennel, környezetvédelemmel, egészséges életmóddal, stb., nem "gyülekezetbe" járnak, de naturistákkal járnak össze nem csak nyáron, belőlük kerül ki a baráti körük, együtt mennek nyaralni, naturista klub tagjai, ami kapcsán kedvezményesen nyaralhatnak, stb. Nem vallás, de életforma, igen.

2018. aug. 4. 22:18
 12/29 A kérdező kommentje:

Ha csak olyan helyen vannak pucéran, ahol csak olyanok látják, akikről eleve tudják, hogy nem zavarja őket, és ha gyerekeket nem vonnak be a dologba - hát akkor se higiénikus szerintem...

És miért baj az neked ha a csemetéiket is elviszik a szülők a nudista strandra ergo ők is a nudista életmód hivei lesznek.

2018. aug. 5. 12:03
 13/29 A kérdező kommentje:

10.es Válaszoló.

Az életforma kifejezést nem szapulásnak vagy ledegradállásnak szántam sajnállom ha félreértetted csak szerettem volna tudni milyen gondolkodás vezeti a nudistákat hogy ők igy mennek strandra illetve a baráti körökben is igy jelennek meg.

2018. aug. 5. 12:07
 14/29 he84 ***** válasza:
88%
Na látod 6-os válaszoló, megoldják a gyerekek is. Elég fura, hogy ellenzed is, majd utólag magadat javítod ki, kissé vicces is. Na meg nem nudistáknál is megesik, hogy 1 és 5 éves kor közötti gyerekek pucéron vannak. Érdekes módon az bezzeg nem baj.
2018. aug. 5. 14:40
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon jó kellemes egészséges dolog a nudizás, ez a élet forma
2018. aug. 6. 03:15
 16/29 anonim ***** válasza:
58%

"És miért baj az neked ha a csemetéiket is elviszik a szülők a nudista strandra ergo ők is a nudista életmód hivei lesznek."

1. Ha ez egy kérdés, hol a kérdőjel?

2. Hogyhogy miért baj? A véleményemet kérdezted, azt írtam le: nekem nem tetszik, mégpedig többek között azért nem, mert szerintem nem higiénikus. Ennyi.

3. Ugyanazért, amiért az is baj nekem, ha bárki bárhol a világon fölöslegesen kitesz gyerekeket mindenféle veszélynek, pl. higiéniainak is: minden felnőtt felelős minden gyerekért.

2018. aug. 6. 17:15
 17/29 anonim ***** válasza:
25%

Akinek rend van a fejében és/vagy esztétikus a külseje, az nem jár ilyen helyre.

Akik meg odajárnak, azoknak mindössze két nagy ellenségük van:

1 az életkoruk

2 és a gravitáció

2018. aug. 10. 13:47
 18/29 he84 ***** válasza:
61%
Nem a külsőtől függ, hogy kik járnak oda. Jesszusom,... Ha netán a szőr elfogadására gondolsz, hogy ott jobban elfogadják, akkor így van. Az a nem normális, aki nem tudja elfogadni az egyéb dolgokat és akik ilyenek miatt lenézik, hülyének nézik az embereket.
2018. aug. 10. 14:06
 19/29 A kérdező kommentje:
Sokkal kevesebb inzultus éri az embert a nudista strandon mint a hagyományoson.Nincsenek megjegyzések,beszóllások,füttyögések és nem csoportos orgia szinhelye ahogyan eggyesek szeretnék hinni.Nincs kukkolás sem mert azt nem szeretik.Ahogyan kinézel úgy vagy jelen ruhátlanul értelemszerűen azaz természetes állapotban.
2018. aug. 10. 16:32
 20/29 anonim válasza:
73%

Nekem az a véleményem a nudistákról, hogy kulturáltan viselkednek a nekik kijelölt nudistastardon. Nem hagynak maguk után szemetet. Igyekeznek a környezetüket rendszeresen tisztán tartani, vagyis rendszerető emberek. Amikor a nudistastrandon asztalhoz ülnek az étkezéshez vagy valami más okból, akkor az ülőhelyüket leterítik törölközővel, vagy esetleg pléddel. A mellék-helységet is tisztán megőrzik. Tehát ügyelnek a higéniára is. Azonkívül a nudisták nem kukkolnak, vagyis nem nézik egymást. Minden egyes embert, aki oda bemegy úgy fogadják el, ahogy kinéz.

A nudistastrandon sokkal nyugisabb élvezetesebb lenni mint a textiles strandon. A nudisták nem futkároznak rajtad keresztül kasul. Sőt, még lopásokról sem lehetett hallani.

Számomra ez az életforma teljesen normális.

2018. aug. 13. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!