Bocsi, kicsit hulyen tettem fel a kerdest, de szerintetek??Nemetorszagban egyre tobb a bevandorlo, mas nemzetisegu ember. Van olyan nemet varos ahol a legtobb ember mar bevandorlo es egyre fogynak a nemetek.
Szerintetek van benne igazsag? Lehetseges, hogy kihalnak a nemetek?
Nem fognak kihalni. Ez pont olyan hogy a mai magyarok sem azok akik bejöttek ide ázsiából, évszázadok óta keverék nép vagyunk is voltunk mindig is, mégis van tizenpármillió ember aki a magyar kultúrát, nyelvet, stb... fenntartja és továbbadja a gyerekeinek is. Ezen az elven egy nép sem tud kihalni, kivéve ha megszűnik a kulturális öröksége. Attól hogy több bevándorló népesség van egy országban, még az alap lakosság nem tűnik el, csak az arányok változnak.
2018. aug. 2. 18:02
2/9 anonim válasza:
Persze, Németország lakossága 82 millió, ehhez jött 500-800 ezer bevándorló - és ettöl ki fognak halni????
Se a németek nem fogynak, se nem a bevándolók vannak többségben, szóval hülyeség, amit írsz!
2018. aug. 2. 18:03
3/9 anonim válasza:
A kihalás túlzás, de belátható időn belül kisebbségbe kerülnek saját hazájukban az "igazi" németek, ha csak nem tesznek ez ellen valamit.
2018. aug. 2. 18:09
4/9 anonim válasza:
"Németország lakossága 82 millió, ehhez jött 500-800 ezer bevándorló"
Több mint 10 millió külföldi él Németországban.
Ennek több mint fele EU-n kivülről jött.
De ettől még nem halnak ki a németek.
Egyébként a Németek is vándorolnak ki a jobb pénz miatt (pl: Új zéland, Ausztrália, ).
2018. aug. 2. 18:29
5/9 anonim válasza:
Remélhetőleg igen.
2018. aug. 2. 20:10
6/9 anonim válasza:
Majdnem minden jólpörgő gazdaságú országban él német..és nem kevés
2018. aug. 2. 22:01
7/9 anonim válasza:
Nem, előbb a franciák fognak.
2018. aug. 3. 02:01
8/9 anonim válasza:
Időpont tegnap 18:29
Nem tudom ki pontozta le, de baromira így van pedig, meg lehet nézni a 2017-es év végi statisztikát. a 82 milliós lakosságból 10,6 millió külföldi és ennek a java EU-n kívülről jött.
2018. aug. 3. 09:02
9/9 anonim válasza:
Nyugi, az én válaszomat törölték is, pedig semmi olyat nem írtam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!