Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fontosabb a külsőm, mint az...

Fontosabb a külsőm, mint az életem?

Figyelt kérdés
Úgy vélem nincs esélyem boldognak lenni ha nem vagyok egy szépség. Így felesleges élnem. Mindenki csak azt nézi, hogy nézek ki. Pl melóba, a városban idegenek. Mindenki! Minek néznek rám, egyáltalán ha csúnyának tartanak? Azt hiszem, inkább kiszállok..Sőt egyre csak mindenki ezt erősíti meg bennem. A, külső meg a pénz. Mindenki csak ezt a kettőt nézi.

2018. júl. 31. 18:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nincs mit 😇
2018. aug. 2. 13:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Egy csajba pont az a jó ha nem olyan ribi mint a többség. Hajrá.

Nem tudom hány éves vagy, de 18 körül már egy normális sincs. Én kihagyom a próbálkozásokat stb.

F

2018. szept. 19. 18:39
 23/23 anonim válasza:

Ne add fel. Küzdj.

....mondjuk jo hogy én mondom, aki kb. 2honappal ezelőtt öngyilkos akart lenni. Hidd el jobb lesz.

Tudom, hogy most nem hiszed el, mert mindenhol ezt latod. Pedig de. En sem hittem el. Es milyen jo, h nem adtam fel. Élek. És már nem csak létezek, élek. Adj maadnak idot. Kerlek. ❤ sok sokert

2018. nov. 13. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!