Fontosabb a külsőm, mint az életem?
Soha ne add fel!
Fontos lenne tudni hány éves vagy?
Nekem se volt még sose senkim,mármint párkapcsolat.
Olvasva irásaid,mintha én irtam volna...
Öngyilkos senki sem szeretne lenni,csak van amikor az ember pillanatnyi zavarában nem lát más megoldást!
f24
Azért van egy idő, amíg otthon rombolnak téged, de aztán eljön az is, hogy már a te felelősséged felépíteni magad, felnőtt vagy. Ha jobb életet szeretnél, akkor hát gyerünk, tegyél érte! 😃
Bactatnak otthon? Költözz el!
Dagadtnak gondolod magad? Menj edzeni, rakj össze étrendet!
Rosszul kommunikálsz? Tanuld meg (vannak ehhez könyvek-cikkek-videók), gyakorold be!
Nem szeret senki? Persze, ha még te sem szereted magad, akkor ugyanezt mástól sem várhatod el... legyél olyan, akit te is szeretni tudnál, sőt, szeresd magad! Akkor lehet esélye erre másnak is...
Önfejlesztésen múlik minden. Az élet az egy soha véget nem érős tanulási folyamat.
Pszichológus mindehhez csak egy kiegészítés-segítség tud lenni. A problémáidat végül neked kell tudnod megoldani. Egyéni problémamegoldókészség az egyik legfontosabb tulajdonság.
Készség -> tanulható
Képesség -> velünk született
A legtöbb tolog az életben az előbbibe tartozik, vagy legalább kompenzálni lehet vele egy képességbeli hiányt. Csak menni kell utána, kutatni, tanulni, és a személyiséged részévé tenni.
Sajna ezt nálunk nem tanítják iskolákban...
Az jó. Akkor bazinagy motivációd lehet 😃
Szóval alakformáláshoz, tömegnöveléshez, fogyózáshoz ezeknek kell megtalálni a jó egyensúlyát:
Edzés
Étrend+tápanyagok
Pihenés
Attól függen, hogy mit szeretnél elérni, ezek változnak 🙂
De google segít, szóval... hajrá! 😃
Stílusodban pedig az ismerőseid-barátaid-rokonaid tudnak segíteni. Ki kell próbálnod magad, miben vagy legjobban önmagad, ami még máaoknak ks vonzó 😀
Problémád van, céljaid, akkor azokat meg kell tudnod oldani. Kitatni kell, kérdezni, próbálni és elsajátítani 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!