Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fontosabb a külsőm, mint az...

Fontosabb a külsőm, mint az életem?

Figyelt kérdés
Úgy vélem nincs esélyem boldognak lenni ha nem vagyok egy szépség. Így felesleges élnem. Mindenki csak azt nézi, hogy nézek ki. Pl melóba, a városban idegenek. Mindenki! Minek néznek rám, egyáltalán ha csúnyának tartanak? Azt hiszem, inkább kiszállok..Sőt egyre csak mindenki ezt erősíti meg bennem. A, külső meg a pénz. Mindenki csak ezt a kettőt nézi.

2018. júl. 31. 18:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez már teljesen biztos, Endzsi!
2018. júl. 31. 20:06
 12/23 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy rossz a kisugárzásom. Nem szoktam mosolyogni pl. Még arra sem tudok, akit szeretek. Nagyon komoly zűrök vannak odabent.. Tudjátok, óriási lelki rombolásnak voltam kitéve gyerekkorom óta, hosszú évekig. Ezt rendbe hozni, lehetetlennek tűnik! Ezért is gondolok öngyilkosságra mint egyetlen kiútra, olyan lelki károkat okoztak, amit már nem lehet gyógyítani vagy visszaépíteni. Rajtam már senki sem tud segíteni.
2018. júl. 31. 20:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Kiket szeretsz? Sokan vannak?
2018. júl. 31. 20:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Az miért fontos? Kit kéne szeretnem? Az anyám meg a testvéreim tettek tönkre lelkileg, amúgy testileg is de mindegy. Szinte mindenki utál. Kit szerethetnék? Gyűjtenem kell még a temetésemre megveszem magamnak a helyet aztán csá! Ilyen mértékű lelki sebeket már nem lehet kezelni.
2018. júl. 31. 20:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Azért a Gyik hiányozni fog.
2018. júl. 31. 20:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne add fel!

Fontos lenne tudni hány éves vagy?

Nekem se volt még sose senkim,mármint párkapcsolat.

Olvasva irásaid,mintha én irtam volna...

Öngyilkos senki sem szeretne lenni,csak van amikor az ember pillanatnyi zavarában nem lát más megoldást!

f24

2018. júl. 31. 22:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért van egy idő, amíg otthon rombolnak téged, de aztán eljön az is, hogy már a te felelősséged felépíteni magad, felnőtt vagy. Ha jobb életet szeretnél, akkor hát gyerünk, tegyél érte! 😃

Bactatnak otthon? Költözz el!

Dagadtnak gondolod magad? Menj edzeni, rakj össze étrendet!

Rosszul kommunikálsz? Tanuld meg (vannak ehhez könyvek-cikkek-videók), gyakorold be!

Nem szeret senki? Persze, ha még te sem szereted magad, akkor ugyanezt mástól sem várhatod el... legyél olyan, akit te is szeretni tudnál, sőt, szeresd magad! Akkor lehet esélye erre másnak is...

Önfejlesztésen múlik minden. Az élet az egy soha véget nem érős tanulási folyamat.

Pszichológus mindehhez csak egy kiegészítés-segítség tud lenni. A problémáidat végül neked kell tudnod megoldani. Egyéni problémamegoldókészség az egyik legfontosabb tulajdonság.

Készség -> tanulható

Képesség -> velünk született

A legtöbb tolog az életben az előbbibe tartozik, vagy legalább kompenzálni lehet vele egy képességbeli hiányt. Csak menni kell utána, kutatni, tanulni, és a személyiséged részévé tenni.

Sajna ezt nálunk nem tanítják iskolákban...

2018. aug. 1. 07:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekel most a külsőm különösen, mert rettenetesen szerelmes vagyok!
2018. aug. 1. 08:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Az jó. Akkor bazinagy motivációd lehet 😃

Szóval alakformáláshoz, tömegnöveléshez, fogyózáshoz ezeknek kell megtalálni a jó egyensúlyát:

Edzés

Étrend+tápanyagok

Pihenés

Attól függen, hogy mit szeretnél elérni, ezek változnak 🙂

De google segít, szóval... hajrá! 😃

Stílusodban pedig az ismerőseid-barátaid-rokonaid tudnak segíteni. Ki kell próbálnod magad, miben vagy legjobban önmagad, ami még máaoknak ks vonzó 😀

Problémád van, céljaid, akkor azokat meg kell tudnod oldani. Kitatni kell, kérdezni, próbálni és elsajátítani 😃

2018. aug. 1. 12:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! 💖
2018. aug. 1. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!