12/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy aktuális még, de egy megátalkodott galád gyökér. Egyébként ismertem egy másik gyökér osztálytársamon keresztül. Remélem vágjuk, hogy a gyökér alatt ilyen hülye picsásdit értek. Khm, khm. Miért érzem úgy, hogy valaki el fog küldeni anyámba? De most inkább nem érdekel, mert olyan király elmondani végre. Egy iskolába járok vele, látni is szoktam. A szülei gazdagok, mindent megkap, semmi baja. Ilyenek. Engem leginkább az irritál (erre amúgy ki kíváncsi?), hogy a neten azt hirdeti, hogy milyen elfogadó meg csúcs ember, közben meg... rohadtul nem :D. Mindegy. És amúgy bocs, hogy hozzászóltam. Ember... ebből egyre rosszabbul jövök ki. Písz bárkinek, aki hajlandó volt elolvasni. Meg persze annak is aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!