Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Rékáról?...

Mi a véleményetek Rékáról? (Rékaland)

Figyelt kérdés

#YouTube #rékaland
2018. júl. 31. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerencsétlen gyerek, akinek az anyja már nem tud mit kezdeni vele, hogy hívja fel a figyelmet rá. Nem mintha tőrődne a gyerekével, mert hogy egy ilyet kitenni egy ilyen korú gyerekről, az a szűlő szegénységi bizonyitványa, de masszívan ám.

Jah és koravén, de nem ám kicsit. Ami szintén árulkodik egy gyerekről, hogy milyen élete van valóban-a pénzen kívűl.

2018. júl. 31. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Szóval kedves szűlő, valamit nagyon elbarmoltál a gyerekeddel bezonyám.
2018. júl. 31. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Haha, ez pöpec, majdnem olyan mint a Sophie Michelle... [link]
2018. júl. 31. 15:34
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon aranyos!
2018. júl. 31. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Megnéztem 3 másodpercet a Room tour-ból.

úgy látom, ez vicccsatorna.

2018. júl. 31. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
12 éves ez a gyökér,és már melírozva van a haja ? keményen nyomja,még pár év,aztán jöhet a szájfeltöltés,műszempilla,meg egyebek
2018. júl. 31. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Megnéztem az első videót a reggeli rutinosat..erről csak annyi a véleményem ,hogy örülök annak ,hogy nem ebbe a korba születtem le. Örülök annak ,hogy nekem volt még gyerekkorom ahol nem azon agyaltam vajon milyen hajvégápolót vagy ajakrúzst használjak. Hanem élveztem azt amit egy gyerek megtehetett. És internet se volt. Hála Istennek volt életem amit a való életben éltem meg és nem az interneten. Szerencsére a barátnőmnek se volt internet. Örülök annak ,hogy én igazán gyerek voltam. Ezek a mai gyerekek nagyon önbizalomhiányosak lehetnek hogy már tizen akárhány évesen is ajakrúzst kell használni otthonra :D.
2018. aug. 3. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
De Őt a Szűzanya ebbe a korba küldte, ide született le 😛😛, tehát Neki így kell élni, nem úgy, ahogy 25 évvel ezelőtt éltek. Ahhoz képest viszont nem rossz amir csinál...
2018. aug. 3. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Mára valaki biztosan adagolja alulról. Igaz már 12 évesen is golyóérettként riszálta magát
2020. nov. 1. 19:38
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Olyan kevés videója van...
2021. márc. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!