Most ebből komoly ügy lesz?
De, bizonyítható. Az oldal logolja hogy milyen IP-ről írták ki a kérdést, a rendőrségi kikéri az IP-t és elmegy a szolgáltatóhoz hogy adják ki az előfizető adatát. Elmegy a megszerzett adatokból az előfizetőhöz, és ott majd tisztázzák hogy ki írhatta. Nem kell oda Sherlock, hogy megállapítsák hogy délután 17 órakor vajon ki használta GYK-t, kinek van az adott címen ilyen fiókja, ki fért hozzá, ki írhatta az üzenetet.
Persze ez tényleg nem lehet becsületsértés, de más akár igen. Fenyegetés például.
Látod, ezért nem kell privát senkit elhordani mindennek, mert sosem tudhatod hogy ki áll az account mögött.
Nem egy jellemes dolog egyébíránt a privátban nagy arccal lenni, regisztráció mögé bújva.
Pont ezt is leírtam neki. Hogy “Te tipikus olyan vagy, hogy neten keménykedsz, személyesen meg sírsz”
Azért írtam ezt, mivel ő kezdte a hülyeségeit, csak én írtam a durvább sorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!