Adok jeleket hogy nem akarok élni, de senki nem vesz komolyan, ez már elég gáz . (? ).
Nem értem. Miért kell arról jeleket adnod, hogy nem akarsz élni? Miért várod, hogy ezt észrevegyék? Figyelemre vágysz?
Nem megbántásból írom ezeket, mert nem célom az hogy belédrúgjak úgy, hogy ígyis a földön vagy.
Sajnos nem tudok érdemben válaszolni így a kérdésre, kíváncsi lennék hogy mi pontosan a problémád, ha gondolod írd le.
Egyébként kevés ember az, aki figyel a környezetében lévők ilyesfajta jelzéseire. Ne tőlük várd azt, hogy segítsenek.
Az nem akar élni az nem ad jeleket, csak egyik nap megöli magát.
Nekem nem öngyilkossági hajlamaid vannak hanem feltünési viszketegséged :)
Ha igazán meg akarod ölni magadat tedd meg. Ha csak mások figyelmére vágysz találj ennél jobb módszert.
Milyen megerősítésre vársz? Senki nem fog fejet hajtani ez előtt.
Az ismeretségemben, és volt osztálytárs is úgy végzett magával hogy már csak a hírét lehetett hallani, és napokkal később találták meg felkötve.
Az a gáz hogy kínlódsz, mert akinek komoly gondjai vannak, az csendben is megteszi, amit meg lehet érteni.
Élettársad/férjed, esetleg komoly párkapcsolatod van-e? Rivális Hölgy a láthatáron?
Szeretői viszonyból lehet eleged - de nem tudod, hogyan szállj ki belőle?
Gyermekvállalás/abortusz/vetélés témakörében érintett vagy éppen?
Munkahelyedről elbocsátás veszélye fenyeget? Esetleg nem jössz ki jól régi/új munkatársakkal?
Üdv: 44/N
Még az is eszembe jutott, hogy esetleg a főnököd zaklathat szexuálisan - vagy másképpen - a munkahelyeden.
NANE Egyesület, ha kapcsolati erőszaktól szenvedsz! Első körben ezt ajánlanám...
Előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!