Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszakülditek a pizzát, ha...

Visszakülditek a pizzát, ha nem ér ki időben? 3 órája és 10 perce rendeltem meg egy pizzát, amire azt mondták egy órán belül itt van.

Figyelt kérdés
Azóta 2* hívtam őket, az utolsó információ szerint fél órán belül itt kellett volna, hogy legyen, de már egy óra is eltelt azóta. Azért rendeltem, mert azt ígérték egy órán belül itt van és éhes vagyok, de ha tudom, hogy ennyire tetvek, inkább eszem mást. Felárban persze nem adják a pizzát, bármennyit is késnek.
2018. júl. 24. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
3 óra várakozás után igen, visszaküldeném.
2018. júl. 25. 05:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Felhivnam hoy regita varok ra es ez nem koser, igy altalaban mindig kuldenek ajandekot ha ilyen van. De ez ritka ;)
2018. júl. 25. 06:23
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
honnan rendelted? Japánból? ennyi idő alatt odabattyoghattál volna és helyben megeszed!
2018. júl. 25. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi lett a pizzasorsa?
2018. júl. 25. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi is jártunk így. Kiért a futár, közöltük, hogy nem fogunk fizetni. Kérdi mi legyen,mondtuk haver ezt te szépen itt hagyod, a főnököddel meg közöd, hogy 2,5 órát vártunk és nem érdekel kinek a hibája rendezzétek le.

Amúgy fel se hívtak, hogy bocsi.

2018. júl. 25. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem küldeném vissza, de ki sem fizetném.
2018. júl. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!