Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha rendeltem...

Mit lehet tenni ha rendeltem egy pulóvert de nem olyan mint ami a honlapon volt?

Figyelt kérdés
Nem csak az,hogy annak a mintának aminek elöl kéne lennie hátul van, hanem még aminek hátul kéne lenni az egyáltalán nincs is.
2017. nov. 27. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
reklamáció, visszavásárlás. van rá pár napod.
2017. nov. 27. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

netes vásárlásnál 2 heted van akár visszaküldeni és visszakérni a pénzt

ne hagyd magadat! reklamálj és kérd vissza a pénzed, ha nem küldenek rendes pulóvert

2017. nov. 27. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Thx,nem tudtam,hogy vannak ilyen lehetőségek,soha nem rendeltem még semmit

Nem az,hogy nem rendes csak pont az elrendezés miatt tetszett meg, erre szétkúrják. Képeken úgy volt,hogy elöl a rövidítés meg a minta,hátul pedig a teljes bandanév. Erre hátul van a minta és elöl meg kemény 4 betű..

Remélem nem az van,hogy olyan nincs vagy nem tudnak beszerezni ami az oldalon van hanem csak hibáztak max

2017. nov. 27. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

14 napon belül mindenféle indok nélkül visszaküldheted. Pont azért, mert internetes vásárlás esetén nem láthatod élőben előre azt, amit megveszel.

Ez minden webshopra vonatkozik.

Az árat vissza kell téríteniük.

Viszont a postázási költség téged terhel.

2017. nov. 27. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
14 napig van olyan, hogy elállási lehetőség, ha netről vásároltál, ez jogszabályban is biztosítva van. Mert a lényege az az, hogy netes rendelésnél nem tudod megfogni, megnézni stb. így ha nem olyan a termék, amilyennek vártad, akkor vissza kell venniük.
2017. nov. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!